24 de novembre 2016

Gran i Petit, un bon còmic per tota la família

No és normal que en una família de quatre persones s'hagin col·locat quatre punts de llibre en un mateix còmic. Això és el que ha passat a casa meva amb Gran i Petit de Chanti. Aconseguir interès i riallades intergeneracionals no es fàcil i està l'abast de molt pocs autors.

Chanti és un il·lustrador argentí que amb els seus llibres dedicats al públic infantil és capaç d'interessar a un públic ampli. Narra unes historietes amb un dibuix correcte i directa que és fàcilment acceptat per persones que no estan avesades a llegir gaires còmics.

Gran i Petit, explica la història mil vegades explicada, de l'arribada a una família típica de pare, mare i fill d'un nou component. Un germanet. El principal mèrit de Chanti és saber-li treure el suc de l'ampliació de la família i fer-ho de manera interessant i divertida. Parlem d'un llibre molt amortitzable, el regales a un noi i és fàcil que passi després per membres de la família de totes les edats. L'objectiu d'aconseguir en els lectors un somriure de complicitat o una franca riallada està del tot garantit.
Jordi Riera

Gran i petit vol. 1, de Chanti, Pagès editors, 192 pàgines, color, ISBN: 978-84-9975-785-8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada