20 d’octubre 2016

Novetat de Pagès editors d'octubre: "Gran i petit vol. 1" de l'argentí Chanti

De cara aquest mes d'octubre, Pagès editors treu el primer volum de Gran i petit, un còmic de l'argentí Chanti. En podeu veure unes pàgines aquí.

Gran i petit vol. 1, de Chanti
Rústica amb solapes, 19 x 25cm, 192 pàgines, color
ISBN: 978-84-9975-785-8
19,5€

Nacho era el centre de l’univers fins que… va arribar el seu germà! Gran i petit és la historieta per a tots els que hem patit un germà, i l'hem gaudit també. És una historieta per a tota la família que es publica a Argentina amb molt èxit. Surt periòdicament a la revista dominical Rumbos, una de les de més tirada arreu del país, i les seves recopilacions en format llibre són un èxit de vendes, i es reediten cada any. Entre els reconeixements obtinguts destaca el Premi Banda Dibujada, el 2015, com a millor historieta infantil dins d’Argentina.

Chanti (Santiago González Riga) va néixer a Mendoza, Argentina. És historietista i dissenyador gràfic. És un dels grans creadors, i també difusor apassionat, de la historieta infantil d'Argentina. És membre fundador de Banda Dibujada (Movimiento para la difusión de la historieta infantil y juvenil) i ha publicat més de trenta llibres. Chanti va ser distingit a Mendoza per la seva contribució a la cultura. Ha publicat tant a Argentina com fora del seu país natal. Amb els seus personatges ha arribat a Espanya a través de la revista infantil Mister K d'El Jueves, i les revistes de l'Editorial Bayard: Vivir nuevos tiempos i El Cuaderno de los padres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada