12 de febrer 2016

Novetats de febrer de Base: Benet Tallaferro, Marsupilami i Pussy

Per aquest mes de febrer, Editorial Base treu el 8è àlbum de Benet Tallaferro, el 7è àlbum de Marsupilami i  el tercer i darrer àlbum de les Les aventures d'en Pussy
 
Novetats previstes a la venda del 24 de febrer! 
 

Benet Tallaferro 8. Un robatori de pel·lícula, de Pierre Culliford "Peyo"
Cartoné - 21.5 x 29cm, 48 pàgines
14€

Els estudis Mondiafilm planegen fer una pel·lícula sobre la vida de Lady d’Olfina i contracten la senyora Adolfina com a protagonista. Acompanyada per en Benet, filmaran una escena en una veritable càmera cuirassada plena de lingots d’or. Però tres temibles bandits voldran endur-se tot l’or aprofitant el desconcert del rodatge!



 


Marsupilami 7. L'or de Boavista, d'André Franquin (creador original), Batem i Yann 
Cartoné - 21.5 x 29 cm, 48 pàgines.
14€

El petit Donald és el fill de l'ambaixador dels Estats Units a Palòmbia. El petit és segrestat per un terrible comando que fa servir els nens per extreure or dels rius, però és que a més, fan servir una tècnica molt contaminant. Aquests criminals, però, no compten amb el fet que el Marsupilami i els seus amics no els voldran permetre seguir segrestant infants i emmalaltint el Supopoaro!





Les aventures d'en Pussy 3. Som-hi, Pussy, de Pierre Culliford "Peyo"
Cartoné - 21,5 x 29 cm -  48 pàgines
12 €

Descobreix les aventures de l'amorós Pussy, el gatet que sempre se'n surt de les situacions més difícils, ja sigui amb els gossos del veïnat, les bèsties del zoo, de l'aquàrium... Només cal seguir-lo si no vols parar de riure!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada