08 de juny 2015

El XXI Saló del Manga de Barcelona augmenta en espai i activitats

El XXI Saló del Manga de Barcelona, ​​que se celebrarà del 29 d'octubre a l'1 de novembre a Fira Barcelona Montjuïc, torna a ampliar el seu espai i creix també en activitats. En aquesta edició, el certamen que organitza FICOMIC ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 4 i la plaça Univers. S’ocuparan uns 60.000 metres quadrats, enfront dels 50.000 de la passada edició.

img-3271[s].jpg

El Palau 1 albergarà l'espai de videojocs de Super Mario Bros., icona de la cultura japonesa i un dels protagonistes del certamen, la zona de restauració japonesa i el taller de cuina. A la planta baixa del Palau 2 hi haurà els estands dels expositors, el taller de manga, la zona d'activitats infantils, sala d’actes 1 i exposicions. La planta superior del Palau 2 acollirà l'espai L'Esperit del Japó, dedicat a la cultura, tradicions i espiritualitat japoneses amb exposicions, tallers de macrobiòtica, espai de meditació, reiki, Kobido, shiatsu, quimono, sala d'actes 2 i estands d'entitats i institucions culturals.

El Palau 4 acollirà la sala de projeccions, exposicions, espais per a cosplayers, tallers de jocs japonesos i altres activitats. El gran escenari cobert estarà ubicat a la Plaça Univers, com en la passada edició. Allà tindran lloc els concursos de cosplay, actuacions musicals, exhibicions de balls i altres competicions.

La venda anticipada d'entrades s'iniciarà el dijous 2 de juliol exclusivament a través del web www.ficomic.com. Els visitants que vinguin cosplayats de personatges de manga, anime o videojocs que vulguin entrar gratis el divendres 30 d'octubre tindran fer una inscripció prèvia online a través de l'esmentat web. La data d’inscripció començarà el dilluns 29 de juny, i el nombre màxim d'inscrits serà de 3.000. El certamen que organitza FICOMIC està treballant en un ampli programa d'activitats i comptarà amb la participació de destacats convidats del món del manga, l'anime, el videojoc i la gastronomia japonesa.

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada