13 de març 2014

Micromecenatge per "FallaZ", un còmic de zombies en Falles

Us fem arribar una nova campanya de micromecentatge per poder publicar el còmic FallaZ. Tot seguit us deixem amb tota la informació del projecte (enllaç Verkami).

Descripció del projecte

EL CÒMIC

El còmic FallaZ explica les aventures d'una banda de rock que intenta escapar d'una apocalipsi zombie que arrasa la ciutat de València durant les Falles. Amb la ciutat plena d'armes potencials (cohets i material pirotècnic divers, bunyols de carabassa...), els protagonistes hauran de lluitar amb zombies fallers, zombies turistas i bandes de música zombie (entre d'altres), travessant una ciutat amb els carrers tallats i plena de monuments de cartró-pedra que la converteixen en l'escenari perfecte per a l'armageddon més festiu. Una autèntica mascletà de sang, vísceres i peinetes afilades!


A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els diners recaudats els destinarem a l'edició i impressió de FallaZ, així com a preparar-ne l'edició digital i fabricar el merchandising per a les recompenses (samarretes, xapes, púes i reproduccions mida 40 x 30 d'una de les pàgines centrals en paper de 120 grams).

I per descomptat, els noms de tots els que col·laboreu, apareixeran en el llibre com a mecenes.

FITXA TÈCNICA DEL CÒMIC

Il·lustracions: Ignacio Martínez (Ignatus)
Guió: Monty Peiró
Idioma: castellà o valencià
Pàgnies: 32
Format: 26 x 18 cm
Impressió: Tapa color / interior blanc i negre

EDICIÓ EN VALENCIÀ

Per tal d'editar el còmic en paper en la seua versió en valencià, necessitem un mínim de 100 aportacions de les que inclouen còmic imprés en valencià. La versió digital en valencià es farà igualment.

CALENDARI

L'edició està prevista per a finals de maig de 2014 i podreu tindre el còmic a les vostres mans en juny de 2014. Les recompenses es recolliran en mà a la presentació del còmic en juny o en punts de recollida que us facilitarem més endavant, a partir d'eixe mateix mes.

** COM T'HO FEM ARRIBAR?**

Si eres de València o voltants, no hauries de faltar a la festa de presentació (al Kraken Rock Bar, Pl.Hondures, data per confirmar) on entregarem les recompenses, podràs veure a Stone Circuzz en directe i intentarem liar una festa d'allò més mítica.

Si eres de València però no pots vindre a la festa (cosa que lamentaràs tota la teua vida!), no et preocupes, et facilitarem un punt de recollida perquè pugues recollir el còmic i/o la teua recompensa quan vulgues.

Si eres de fora de València et farem arribar la teua recompensa per correu postal. Quan el projecte finalitze, et contactarem perquè ens dones la teua adreça.

QUI SÓN ELS PROTAGONISTES?

Els protagonistes són Stone Circuzz, un grup de rock fictici format por músics reals de l'escena rock de la ciutat de València: Pau Monteagudo, cantant de Uzzhuaïa; Alex Moure, guitarra de The Stone Circus Band; Jorge Alós, baixista de The Stone Circus Band; i Rafa Fernández, bateria de The Stone Circus Band. A més, hi haurà l'aparició estelar de la cantant Neus Ferri, que s'unirà al quartet en la seua lluita contra la invasió dels no-morts. 


** QUI SÓN ELS AUTORS?**

Nacho Martínez (Ignatus), és il·lustrador i esculptor faller. Ha pintat les parets d'alguns dels bars rock més emblemàtics de la ciutat de València (Alcatraz, La Gramola, Vito Lumbagui…) i treballa dissenyant i esculpint falles des de 2004.

Monty Peiró és cantant de rock (Sweet Little Sister, The Backseats, Interceptor, Tramperos) i toca la guitarra en The Sheenas (tribut femení a Ramones). Ha publicat, com a escriptora, un relat a llibre Simpatía por el Relato (una antologia de contes escrits per rockers) i ha col·laborat amb un text al llibre-disc del grup Mamá Ladilla Jamón Beibe, a més de participar en diferents blogs i fanzines.

PER QUÈ FALLAZ?

Perquè de la unió d'una editorial/discogràfica de música rock ( Mésdemil ), una cantant de rock i un il·lustrador rocker i esculptor faller, tots valencians i amants de l'univers zombie i dels còmics, només podia eixir una història com aquesta!

I A MÉS…

No volem que el projecte FallaZ acabe amb el còmic. Organitzarem una festa de presentació al Kraken Bar (Pl. Hondures, València) on Stone Circuzz actuaran per primera vegada, Nacho dibuixarà en directe i farem l'entrega dels còmics i de les recompenses a tots els participants al Verkami. A més, The Sheenas gravaran una cançó sobre FallaZ per a que siga la banda sonora del còmic (sabem que és habitual que un còmic tinga banda sonora, però, per què no fer-la?). D'altra banda, també podrás descarregar-te el videojoc de *FallaZ* per a matar zombies sempre que et vinga de gust, que sabem que pot ser sovint!! ;-)

MÉS INFO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada