31 de març 2014

Arriba el "Supercatalà" presentant-se a Tarragona i Reus

Des de Ooso Còmics amb l'Olga Resina al capdavant ens fan arribar que aquest abril sortirà publicat el còmic Supercatalà. Diari d'un català indignat, com també els seves dues primeres presentacions, a Tarragona i a Reus.


SUPERCATALÀ. DIARI D'UN CATALÀ INDIGNAT.
Olga Resina Pelfort, Sergio Pérez Moya i Alèxia Amat.
72 pàg. Color- Rústica
14,8 x 21cm
ISBN: 978-84-616-9112-8
PVP:10 €


Podeu adquirir un exemplar a info@ooso-comics.com o T.626133606. I podeu demanar una dedicatòria. El transport és un suplement de 2 euros.



És una iniciativa que està totalment allunyada de qualsevol color polític, amb una clara manifestació en contra de la situació actual socioeconòmica, impulsada pel capitalisme i executada pel poder polític.
Així doncs el còmic ens presenta l'Almo, un físic aficionat als còmics, que amb les seves reflexions diàries, fruit de la impotència a la qual està sotmesa actualment la societat des de la tant proclamada crisi econòmica, va projectant el desig d'un CANVI, fins a fer-lo realitat, mitjançant un pla estratègic que l'acabarà convertint en ell mateix en un superheroi.
aquest pretén ser el primer llibre d'una col.lecció que comptarà amb altres aventures protagonitzades pel nostre Supercatalà.
PRESENTACIONS
10 D'ABRIL a les 20:30h a la llibreria La Capona. TARRAGONA. Presenten Nani Blasco (gestor del club de còmics de Tarragona) i Agustí Forné (periodista presentador del TN comarques TV3).

11 ABRIL a les 20h a CAL MASSÓ. REUS. Pendent de confirmar els invitats de la Taula de presentació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada