31 de març 2014

Ramón K. Pérez participarà al Saló del Còmic de Barcelona

PEREZ-RamonK_2014.jpg
És un plaer anunciar la presència del reconegut dibuixant i guionista Ramón K. Pérez al 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Entre les editorials on ha treballat podem citar Archaia, Marvel, DC, Dark Horse Comics, Owl Kids, Scholastic Canada, McClelland & Stewart, LucasArts, Epitome Pictures, Hasbro, Wizards of the Coast, Clorox, diverses revistes i els que ho van començar tot: Palladium Books Inc. Aquest autor, d'origen canadenc, ha rebut mostres de reconeixement com el Llibre d'Honor i la Selecció Oficial dels premis Silver Birch 2008 de no ficció, premi al llibre de l'any 2010 de Foreword Reviews, i diverses nominacions al premi Shuster per la seva col·laboració en llibres infantils i còmics digitals. Cuento de arena, la seva novel·la gràfica basada en un guió cinematogràfic de Jim Henson (creador de Barrio Sésamo i Los Teleñecos) i Jerry Juhl, va ser premiada amb tres Eisner el 2012. Publicada por Norma Editorial, està nominada a la Millor obra d'autor estranger publicada a Espanya el 2013 en el 32 Saló del Còmic. En el cap de Ramón K. Pérez es barregen diferents gèneres com la space opera, el western o la novel·la negra.

A continuació teniu la seva biografia:

Ramón K. Pérez (Ontario, Canadà. 1973)
Ja fa més d'una dècada que és un il·lustrador reconegut i els seus treballs són tan variats com els seus estils. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut nombrosos guardons. La seva novel·la gràfica Cuento de arena, adaptació gràfica d'un guió cinematogràfic de Jim Henson i Jerry Juhl, ha estat premiada amb tres premis Eisner el 2012 a la Millor Obra, Millor Artista i Millor Disseny. L'obra està nominada a la Millor obra d'autor estranger publicada a Espanya el 2013 en el 32 Saló del Còmic.
A part de Cuento de arena, entre les seves obres recents es troben Captain America and the First Thirteen, Deadpool Team-Up 883, Dazzler, Resistance, JSA: Classified, Degrassi: Extra Credit Volume 2, diverses cobertes per Star Wars: Las guerras clon, i l'obra tant guionitzada com il·lustrada per ell RIFTS: Machinations of Doom. Les il·lustracions de Ramon també han aparegut en jocs de rol, llibres infantils, revistes i campanyes publicitàries. Alguns exemples els pots trobar en els llibres del joc RIFTS publicats per Palladium Books, en In Nomine de SJGames, diverses publicacions de Wizards of the Coast, i més. En el camp de la literatura infantil se li coneix sobretot per les seves col·laboracions en Fear This Book i The Cyclist s Bikelist de Tundra Books. Per descobrir més dels seus treballs visita la seva pàgina web oficial és www.ramonperez.com. També ho podeu seguir a Twitter en el compte @theramonperez. Autor convidat en col·laboració amb Norma Editorial.

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada