18 de gener 2013

Torna el webcòmic Capcalent

Remetem seguidament la nota de prema enviada per en Júnior sobre el retorn del seu webcòmic.

L'últim any he anat trampejant feines temporals amb alguna il·lustració, mentre anava desenvolupant Els Còmics en còmic. Malauradament aquesta última idea s'ha acabat esgotant abans de consolidar-la (tot al contrari; la revista on es publicava va plegar fa un any i em va tocar sobreviure-la a internet), de manera que aquest mes he tancat el projecte (almenys a curt termini). Però no volia anunciar cap enterrament, sinó un retorn: Després d'un any de silenci ressucito Cap calent.

Projectes ambiciosos a banda (que van leeeents), a partir de febrer tornaré a les tires periòdiques, per donar continuïtat a les desventures dels seus protagonistes. Ara toca que marxin de viatge, per centrar-se. Serà un viatge no només de "descoberta" d'un país asiàtic, sinó també d'un bon grapat de secundaris que confio que puguin fer el projecte un xic més coral, obert i flexible.

L'ombra del Senyor Gat és allargada
La filosofia original de Cap calent era retrobar l'esperit del surrealisme quotidià directe i esbojarrat que practicava en Jun, pioner del webcòmic en català al seu Déu vos guard. A partir d'aquí, i amb la cessió per part d'ell d'un dels seus personatges estrella (que he promès tornar-li a finals de temporada), volia intentar encarrilar-ho cap a altres horitzons i trames secundàries, jugant amb tics clàssics de les tires periòdiques.

Però prou xerrameca! La setmana vinent començaré a recordar els personatges principals, i quan acabi el compte enrere seguirà la història on va aturar-se. Això és tot el que volia dir-vos, quedant encantat per rebre qualsevol consell o suggeriment que us passi pel cap!

Ah, i els quadrats màgics per la vostra secció, ep! M'he pres la llibertat de demanar permís a en Jun per fer-li un requadre per cada un dels seus webcòmics (que "no descarta" reprendre quan les obligacions familiars li ho permetin; confio animar-lo també amb els nous Cap calent!), perquè els pugueu incorporar al vostre mosaic:

Déu vos guard - El clàssicValga'm Déu! - El piset de GràciaPrimer de Primària

I el meu, que intentaré tenir ben al dia tan bon punt arrenquin els capítols, ara al febrer:
Cap calent


Bé, això és tot. Per qualsevol cosa, ja sabeu on sóc!

Fins aviat,

Ja hem col·locat el quadrat màgic del webcòmic que estarà actiu al mosaic de la dreta de Comicat. Recordeu que si ens aviseu de la seva existència anirem enllaçant les pàgines dels vostres webcòmics on expliqueu com fer-los servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada