16 de gener 2013

Nova revista satírica, El Capicua

El Capicua es una revista satírica que va néixer a les comarques de Girona impulsada per dos joves de vint-i-cinc anys. El seu primer número va sortir el 25 d'abril del 2012. A partir del número 17 ( 30 de novembre del 2012), es va transformar en revista de pagament i ja es podia trobar en diversos punts de venda del país. Es una revista que es pot llegir en paper, en arxiu digital i seguir al Facebook i al Twitter.

La revista surt cada quinze dies, no pertany a cap grup mediàtic i disposa de 32 pàgines a tot color, amb dibuixos i textos originals i amb paper de qualitat. La podreu podreu aconseguir als punts de venda o a la web de Capicua per només 2,50€.

L'equip de El Capicua el formen com a director: Joan Timoneda, editor: Carlos Martín. Dibuixants i redactors: Pau Sureda (dibuix), Jordi Miguell (dibuix), Marc Castells (dibuix), Marc LLopart (dibuix), Dani Saus (dibuix), Arieta Reyes (dibuix), Lex Augé (dibuix), Arantxa López (actualitat), Albert Costa(Actualitat i Entrevista), Blanca Alvarez (cultura), Xavi Giallard (cultura), Ramon Piferrer (cultura), Tània Foix (ucronia i ficció).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada