04 d’abril 2012

[Act] Novetats d'abril de EDT (Glénat): Sostres, de la Col·lecció Carnet Jove

Amb l'abril, arriba Sant Jordi i tenint el Saló del Còmic a tocar, del 3 al 6 de maig, EDT (Glénat) amplia la quantitat de novetats. Respecte a còmic en català tenim una novetat, que és la primera que estrena el logotip "EDT", substituint "Glénat". Aquesta és la nova obra de la Col·lecció Carnet Jove, Sostres de Cristina Bueno. En quant a manga en català, tenim un tom més de Naruto (nº52), que continua sortint amb normalitat.

Respecte L'art de volar d'Antonio Altarriba i Kim, de la qual hem vam fer menció a mitjans de març, i prevista per l'abril, hem pogut saber a través d'una consulta meva feta al facebook de l'editorial que no sortirà fins al maig.

Actualització d'última hora (13:25 aprox):
Veient pel facebook, que als concursos que fa Editores de Tebeos, no hi constava Cinturó Negre #18, he tornat a fer una altra consulta, tenint com resposta que no sortirà fins al maig.

Així doncs de 4 novetats en català previstes a l'abril, finalment només n'hi haurà 2.

Còmic

Sostres, de Cristina Bueno
Col·lecció Carnet Jove
Rústica (16,6 x 23 cm.) - 64 pàgines - Color
13,95€

Del concurs del Carnet Jove d’on hem descobert a l’Aleix Saló (Fills dels 80: La Generació Bombolla, Españistán) i a la Raquel Córcoles i la Marta Rabadán (Sóc de Poble); aquest any ens arriba la Cristina Bueno amb Sostres.

Una obra autobiogràfica sobre un accident amb moto que va canviar la seva vida. Ens explica les hores buides passades a un hospital, la soledat, la tristesa, la reflexió, la relació amb els metges i familiars. Un tebeo molt femení i delicat que ens deixa veure el costat més íntim i sensible de l’autora.



 Manga 

Naruto #52, de Masashi Kishimoto
Col·lecció Shonen Manga
208 pàgines - B/N
6,5€


La set de venjança ha alterat totalment en Sasuke. Les paraules de la Sakura i en Kakashi no aconsegueixen penetrar la seva cuirassa per arribar-li al cor. En Sasuke utilitza el seu odi per llançar un atac amb el qual pretén matar-los, però en aquell moment apareix en Naruto al rescat! Anys més tard, per fi es reuneix el grup número set!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada