06 d’abril 2012

Novetat de maig de Norma: Persèpolis (edició de butxaca)

Norma Editorial ja ha fet públiques les seves novetats de maig, les quals estaran a la venda el proper 20 d'abril de 2012. En català tenim una novetat: L'edició de butxaca de Persèpolis de Marjane Satrapi.

Còmic Europeu

Persèpolis (Edició de butxaca), de Marjane Satrapi
Rústica amb solapes.  14,5 x 21. 368 pàgines. B/N
17€


LA NOVEL·LA GRÀFICA MÉS IMPORTANT DE L´ÚLTIMA DÈCADA.

Més de deu anys després de la seva creació, Persèpolis s'ha convertit per mèrits propis en un clàssic de la novel·la gràfica. El relat autobiogràfic de Marjane Satrapi ens parla de la història d'un país, l'Iran, que encara avui dia segueix sent una referència en el món àrab. Bressol de les actuals revoltes contra els règims totalitaris, l'Iran ha protagonitzat guerres i alçaments de tota mena, i és impossible comprendre el moment actual sense conèixer la seva història.

Amb humor, sentit crític i ironia, Marjane Satrapi ens narra aquesta història, que és la seva, i que inclou des del triomf de la Revolució islàmica del 1979, les guerres contra l´Iraq i el règim dels aiatol·làs, fins a la diàspora d'iranians que van decidir abandonar el seu país a la recerca de la llibertat en les dècades del 1980 i el 1990.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada