07 d’abril 2012

Editorial Base publica Les aventures de Bibi i Tobi

També sense ser anunciat, per Editorial Base, es pot veure a Àgora Llibres (aquí i aquí) que reediten Les Aventures de Bibi i Tobi. Prèviament, havien aparegut a Tretzevents i la primera aventura havia estat relligada en un àlbum.

Amb La gran guerra, Editorial Base inicia la publicació de «Les aventures de Bibi i Tobi», dues formigues creades per M. A. Sayrach que sovint hauran de fer servir l'enginy i la intel·ligència per lluitar contra el país veí de les vespes. En aquest episodi, les formigues han tingut una gran collita i el govern ha llicenciat l'exèrcit i ha atorgat tres dies de festa nacional. Espies de les vespes porten la notícia al seu país, que posa en marxa un formidable exèrcit per atacar-los i quedar-se la collita. Només Bibi i Tobi podran trobar les claus per contenir la invasió i retornar la llibertat al país de les formigues.


  • Enquadernació: Tapa dura 
  • Pàg.: 40    · Mides: 22,1 x29,4 
  • EAN: 9788415267584
  • PVP: 12,00€. 







Missió 1.X.2 és el número 2 de «Les aventures de Bibi i Tobi», les formigues creades per M. A. Sayrach que en aquest episodi se'ls encarrega de vetllar per la seguretat del savi Simforet, que treballa en el projecte d'un coet espacial. Després d'un intent frustrat de rapte, el savi és, efectivament, segrestat en un descuit de Bibi i Tobi. Per reparar el seu error, acreditats com a periodistes i fent veure que fan un estudi sobre els seus costums, Bibi i Tobi recorreran tots els països veïns per descobrir qui ha raptat el savi Simforet. La investigació es presenta llarga i complicada, però no hi ha res impossible per a les dues intrèpides formigues.

  • Enquadernació: Tapa dura
  • Pàg.: 40    · Mides: 22,1 x29,4
  • EAN: 9788415267591
  • PVP: 12,00€. 

2 comentaris:

  1. Per quins set sous tot això es fa sempre amb tant secretisme?! Feu-ne més difusió, recoi! No ens en sortirem pas, a aquest ritme. Això sí; genial! Compro, compro! Per fi podré jubilar una edició original de Bibi i Tobi.
    :-)

    Ara que algú reediti les aventures de Bernat i Biscotó! Les he hagut de comprar via eBay en francès, i com enyoro la correcte traducció que en va fer Tretzevents...

    ResponElimina
  2. Jo ja els he preguntat a l'Editorial Base com ens ho podem fer per saber de les seves novetats, per què no n'informen enlloc. Ni al web, ni al Facebook ni al Twitter ni res. I això que sembla que van força llançats ja que tot i ser nous en el camp, a més també editen Els Barrufets i Jan i Trencapins.

    ResponElimina