07 d’abril 2012

Novel·les gràfiques infantils de La Galera

Normalment el terme "novel·la gràfica" s'aplica a còmics destinats per a públics adults. No està clar què és còmic i què és novel·la gràfica i molts diuen que no és més que una etiqueta que serveix per a què cert sector de mercat adult es pugui permetre comprar còmics sense haver de dir que compra còmics, cosa socialment estigmatitzada. Tot i així, l'editorial La Galera no ha volgut desaprofitar el filó que suposa aquest mercat i darrerament ha publicat uns quants còmics amb l'etiqueta "Novel·la Gràfica infantil", sigui el que sigui això.


Nat el Gran sobre rodes!

Autor: Lincoln Peirce
Col·lecció: Novel·la gràfica,  3
Sèrie: Nat el Gran
Edat: a partir de 10 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 14,5 x 21,5
Enquadernació: Cartoné
Preu: 14,90 €
Pàgines: 224
 
Sinopsi
En Nat ha perdut el seu skate! Pot haver notícia més tràgica? Per sort, el seu grup d'escoltes fa un campionat de venda de postals, i el primer premi és un altre skate. Tot sembla anar bé fins que li presenten el nou escolta: l'Artur, la nèmesi d'en Nat! És el noi perfecte. Ja li ha près el cor de la "seva" xicota... però ni en somnis en Nat permetrà que a més li prengui el "seu" skate!

Autor/a
Lincoln Peirce (Portland, EUA) és dibuixant de tires còmiques de prensa. Va dedicar els seus primers anys a crear un personatge que fos "exactament el que volen els editors". Una vegada comprovat que els editors no saben exactament el que volen, va crear en Big Nate, un nen de dotze anys que podria ser perfectament el mateix Peirce de petit. En poc temps, la seva tira va ser un èxit primer a la premsa i després a internet. Quan va decidir fer un llibre mig prosa, mig còmic amb el personatge, va descobrir que les principals editorials se'l rifaven. Actualment treballa en nous llibres de Nat el Gran.


Vordak l'Ultramalvat
Com ser megapervers i conquerir el món

Autors: Scott Seegert\John Martin (il·lustr.)
Col·lecció: Novel·la gràfica,  7
Edat: a partir de 10 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 15,0 x 21,5
Enquadernació: Tapa dura
Preu: 12,95 €

Sinopsi
Si somies amb un futur millor i més malèfic, jo, Vordak l'Ultramalvat, t'ensenyaré tot el que has de saber per convertir-te en megapervers. Aquest magnífic manual t'ho explica tot de manera tan senzilla que conquerir el món serà una passejada!
La cova del ratpenat gegant
Autora: Ursula Vernon
Col·lecció: Novel·la gràfica,  4
Sèrie: Dani Bocafoc
Edat: a partir de 7 anys
Gènere: Novel·la
Mides (cm): 13,8 x 17,8
Enquadernació: Cartoné
Preu: 12,95 €
Pàgines: 208
Sinopsi
En Dani i el seu millor amic, en Quimet, exploren coves de ratpenats a la selva quan un ratpenat monstruós segresta en Dani. En Quimet haurà de rescatar el seu amic abans que el ratpenat decideixi adoptar en Dani i el converteixi en un nadó de ratpenat. Per sort, o no, tindrà l'ajuda d'un cosí d'en Dani.

Autora
Ursula Vernon (1977) és una escriptora i il·lustradora americana. Després d'estudiar antropologia, es va dedicar a il·lustrar. Autora de molts registres, combina la seva faceta d'artista free-lance amb l'autoria de llibres infantils, com Digger o la sèrie Dragonbreath (Dani Bocafoc).La salsitxa maleïda
Autora: Ursula Vernon
Col·lecció: Novel·la gràfica,  3
Sèrie: Dani Bocafoc
Edat: a partir de 7 anys
Gènere: Novel·la
Mides (cm): 13,8 x 17,8
Enquadernació: Cartoné
Preu: 12,95 €

Sinopsi
La salsitxa que li han donat al Dani per dinar, al menjador de l'escola, fa tota la pinta d'estar caducada. I quan la salsitxa mossega en Quimet les coses es compliquen de debò. És possible que la salsitxa hagi posseït en Quimet? Tot sembla indicar que sí. Aquest cop, els dos amics hauran de fregir unes quantes salsitxes de frankfurts vampirs abans no infectin tota l'escola!

Autor/a
Ursula Vernon (1977) és una escriptora i il·lustradora americana. Després d'estudiar antropologia, es va dedicar a il·lustrar. Autora de molts registres, combina la seva faceta d'artista free-lance amb l'autoria de llibres infantils, com Digger o la sèrie Dragonbreath (Dani Bocafoc).
Jo, Elvis Riboldi, i el restaurant xinès
Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Novel·la gràfica,  52
Sèrie: Elvis Riboldi
Edat: a partir de 12 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 14,5 x 21,5
Enquadernació: Cartoné
Preu: 13,95 €
Pàgines: 216


Sinopsi
Elvis i el seu amic Boris estan molt interessats en conèixer les delícies exòtiques del nou restaurant xinès de la ciutat d'Icària: El furor del dragó. Sunte Lee, el fill dels amos, és el seu nou company de classe, i aviat estableix amistat amb els nostres protagonistes, sobretot pel seu coneixement de les arts marcials. Però, a la vegada, els gossos de la ciutat comencen a desaparèixer i, és clar, les llegendes urbanes apunten a que el restaurant xinès està rere tot això. Elvis i Boris comencen una investigació que els portarà a descubrir els secrets més foscos i sorprenents d'un dels personatges més poderosos d'Icària.

Autor
Bono Bidari és un autor envoltat de misteri. Cosa gens estranya si tenim en compte que no existeix. De fet, és el pseudònim d'un grup de reconeguts escriptors i guionistes, creadors d'èxits televisius com ara Els Lunnis: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i un dibuixant de primera fila, Òscar Julve, guanyador d'un bon grapat de premis d'il·lustració i creador de personatges com les formigues d'El hormiguero.Potser l'editorial va creure que eren tan comercials que no s'hi esqueia, però per algun motiu no especificat va decidir classificar aquestes dues últimes novetats com a còmics en comptes de com a novel·les gràfiques.


Johnny Test
Edat: a partir de 8 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 23,1 x 31,7
Enquadernació: Cartoné
Preu: 12,95 €
Pàgines: 48


Sinopsi
Johnny Test és expert en viatjar en el temps. Quan descobreix un futur alternatiu on el món ha canviat per complet i per a pitjor, haurà d'evitar des del present que pugui arribar a fer-se realitat. Però, qui és el culpable de tot? La resposta és una sorpresa increïble. Aquest és el primer còmic sobre un dels personatges de més èxit a Disney Channel.Inspector Gadget
Col·lecció: Còmic,  11
Edat: a partir de 6 anys
Gènere: Còmic
Mides (cm): 23,1 x 31,7
Enquadernació: Cartoné
Preu: 12,95 €
Pàgines: 48
Sinopsi
L'inspector Gadget fa un viatge de plaer en el tren més luxós del món, l'Orient Express. Si a això hi afegim que un altre passatger és un gran científic que ha de ser segrestat allà mateix per la terrible organització MAD, la conclusió solament pot ser una: el riure està garantit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada