27 de març 2012

Els principals dibuixants del país ens ofereixen la seva visió de la crisi


Fa més d’un any que ens esmorzem amb males notícies: crisi econòmica, desigualtats socials, atur, prima de risc... Què passa si, en aquest context, ajuntem 45 ninotaires de tots els mitjans de comunicació en català? El resultat és Enfoteu-vos-en!, una crònica i denúncia de les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta.

Un llibre il·lustrat i divertit amb la participació de ninotaires com Azagra, Toni Batllori, Andreu Buenafuente, Fer, Miquel Ferreres, Manel Fontdevila, Kap, Albert Monteys, Pallarés, Ventura & Coromina, etc.  Els beneficis que obtingui el llibre es destinaran a Arrels Fundació, que lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

El proper divendres 30 de març a les 11,30h tindrà lloc la roda de premsa de presentació del llibre a La Central del Raval. Comptarà amb la presència d’alguns dels seus dibuixants: Fer, Kap, Elchicotriste, Farruquo, entre d’altres, i de la Fundació Arrels que explicarà els projectes que desenvolupen i als quals es destinaran els beneficis del llibre.

Enfoteu-vos-en arriba a les llibreries el proper dimecres 28 de març. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada