01 de maig 2010

Star Wars arriba al Saló

Amb motiu del 30è aniversari de L'Imperi Contraataca, un dels episodis més cèlebres de la mítica saga d’Star Wars, els afeccionats a les pel·lícules de George Lucas podran gaudir al Saló del Còmic de nombroses activitats organitzades per la Spanish Garrison de la Legió 501, associació dedicada al costuming oficialment reconeguda per Lucasfilm, i la botiga Ficromic, que celebra el seu cinquè aniversari.

L’estand de Ficromic acollirà la presència de la model i actriu Nalini Krishan, que va participar en L'Atac dels Clons i La Venjança dels Sith en el paper de Barriss Offee, i de Anthony Forrest, que va donar vida al Sandtrooper Squad Leader i a Fixer en l'Episodi IV. La Spanish Garrison de la Legió 501 organitza un concurs fotogràfic i altre de dibuix en el seu espai situat dintre de l'àrea de videojocs. A més, farà una distribució gratuïta dels jocs d’Star Wars El Poder de la Fuerza i Star Wars The Clone Wars Héroes de la República d’Activision.

Dins del programa oficial del Saló, el divendres 7 de maig a les 20:15 hores a la sala de conferències es realitzarà la conferència Els secrets de Darth Vader a càrrec de Cayetano Flores. El diumenge 9 de maig a les 13 hores hi haurà una trobada amb els actors Nailini Krishan i Anthony Forrest a la sala d'actes del Saló.

Nalini Krishan (Suva Fiji, Pacífic Sud – 1977)
Establerta a Austràlia, aquesta model i actriu és ben coneguda pels afeccionats a la saga Star Wars per participar en L'Atac dels Clons i La Venjança dels Sith en el paper de Barriss Offee. A més de les seves interpretacions en cinema i televisió ha realitzat importants campanyes en prestigioses publicacions de moda.

Anthony Forrest (Birmingham, Anglaterra – 1951)
Aquest intèrpret anglès, que des de fa molts anys resideix a Montreal (Canadà), pot presumir de ser un artista polifacètic perquè, a més d'actor, és compositor, escriptor i director. Pels amants de la saga d’Star Wars és l'intèrpret que va donar vida al Sandtrooper Squad Leader i a Fixer en l'Episodi IV, però el seu currículum cinematogràfic inclou la seva participació en pel·lícules tan cèlebres com L'espia que em va estimar, la desena part d'altra cèlebre saga amb James Bond de protagonista.


Font: FICOMIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada