01 de maig 2010

Neix el Saló del Còmic Social

La 1ª edició del Saló Independent de Còmic Social es celebrarà els dies 7, 8 i 9 de maig del 2010, a la Fontana Espai Jove de Gràcia, carrer Gran de Gràcia 190, de Barcelona. L'entrada es lliure.

La presentació del Saló serà el dimecres 5 de maig, a les 19,30 h., al mateix espai, a càrrec d'Albert Drandov, Carlos Azagra, Jordi Torrent i Cristina González.

Segons els organitzadors, el Saló de Còmic Social vol ser una vinyeta oberta al món, als conflictes socials, a les lluites de moltes persones en diferents punts del planeta, una mostra de sentiments, somnis i il.lusions i un espai on poder expressar lliurement les idees.

Entre altres actes destacar:

- el debat Còmic i salut, el dia 7 a les 19,30 h. amb Maria y Miguel Gallardo autor de Maria i jo , Cristina Duran i Miguel A. Giner Bou (Una posibilidad entre mil), Mario Torrecillas i Tyto Alba (El hijo).

- el debat Juventut i Crisis, una vida de puta mare, el dia 8 a les 19,30 h. amb Jaime Martín (Sangre de barrio), Ricardo Hermida, Hernan Migoya i Joan Marin (Olimpita), Anibal Mendoza i Martin Tognola (Barcelona low cost).

- el debat Com dibuixar la Guerra Civil? el dia 9 a les 12 h. amb Antonio Altarriba (El arte de volar), Carlos Giménez (36-39) i Antonio Martín, historiador del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada