06 de juliol 2024

Novetat de juliol d'Extinció: Forn de calç núm. 4

Per aquest mes de juliol, Extinció Edicions ens porta el quart número de Forn de calç.


Ja disponible a la seva web i
a partir de dilluns 8 de juliol a les llibreries!



Forn de calç núm. 4de diversos autors
Revista - 76 pàgines - Color
ISSN2938-7264
17 €

A aquest Forn de Calç 4 li ha costat existir. Per això, utilitzarem aquest espai per celebrar-ne les virtuts i felicitar-nos per la qualitat de les històries dels i les participants. Seguim fidels a l’esperit de la revista, que és el de publicar un grapat d’històries autoconclusives (tot i que moltes difícilment es poden catalogar com a «històries») amb la premissa de l’anticonvencionalisme i la diversitat d’estils i de gràfiques.

A aquestes altures, Forn de Calç segueix sent una raresa (una revista de còmic alternatiu en català, tota la frase és una dissonància de la realitat) amb una mentalitat d’èxit comercial que faria entrar en depressió qualsevol influencer crossfitter; però una raresa que nosaltres ja ens prenem amb naturalitat i que ha aconseguit crear un públic, cosa que ens fa molt contents.

Ha costat però ja teniu Forn de Calç 4 a les mans i esperem que el gaudiu i l’estimeu tant com nosaltres. I després, què? Sempre hem dit que anem pas a pas. La intenció és que n’hi hagi un cinquè volum. Des del moment que aquesta revista ha sortit de la impremta, comencem a pensar el nou número sense saber si sortirà a la llum. De moment, palpeu, oloreu, observeu, llegiu i torneu a observar… 

 
 MARC CHARLES

 

Font: Extinció Edicions Twitter


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada