24 de juny 2024

Novetat de juliol d'Astiberri: Avni 7

Aquest juliol arriba un nou còmic de la línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberrila setena entrega d'Avni, titulat Màquina de disbarats, de Romain Pujol i Vincent Caut.


A la venda el 4 de juliol!Avni vol. 7: Màquina de disbarats,  de Romain Pujol i Vincent Caut
Traducció d'Adriana Plujà
Col·lecció Txikiberri
Rústica amb solapes - 64 pàgines - 17 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-19670-52-6
11 €


Amable, bromista, pallassot i, a més, amb superpoders que li permeten canviar de forma i fer proeses increïbles. No sabem exactament quina mena d’animal és l’Avni, però tenim clara una cosa: ho té tot per ser l’heroi favorit dels més petits! De fet, l’Avni és l’estrella de l’escola d’Animalia i tothom l’adora! Tothom... menys el Lleó, que abans que arribés l’Avni era el rei del pati. És que Lleó el camaleó pot canviar de color i fer-se invisible! Però tot tornarà a ser com abans: el Lleó ha portat a l’escola el seu Robotró 3000, un robot amb capacitats increïbles. La seva popularitat està assegurada!

Màquina de disbarats és el nou volum de les aventures del petit heroi blau, una sèrie que ha venut més de 30.000 exemplars a Espanya i que, com sempre amb picardia, humor i una bona dosi de transformacions sorprenents, aborda els problemes i les emocions dels nens i nenes d’avui dia amb gags tendres i hilarants!

“Bromista i molt divertit, fa venir ganes de fer bestieses i ens
encanta”

 Elizabeth Sutton, ID BooxFont:
Astberri, UDL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada