03 de juliol 2024

Exposició "90 anys de Flash Gordon" al Museu del Còmic de Sant Cugat del Vallès

A partir del 4 de juliol ja podreu gaudir de l'exposició temporal de Flash Gordon en ocasió del seu 90è aniversari.


FLASH GORDON: 90 ANYS DE VIATGES INTERPLANETARIS

A partir del 4 de juliol del 2024

Nascuda com a pàgina dominical el 7 de gener de 1934, la sèrie de ciència ficció Flash Gordon s’ha convertit en una veritable icona de la cultura popular. Inicialment escrita per Don Moore i dibuixada amb un extraordinari i elegant traç pel gran Alex Raymond, Flash Gordon va romandre a la premsa diària de manera continuada fins a l’any 2003, sent recentment reviscuda amb guions i dibuixos de Dan Schkade.

Al llarg de la seva història com a comic strip, Flash Gordon ha estat escrita i dibuixada per autors tan destacats com Austin Briggs, Mac Raboy, Dan Barry, Harvey Kurtzman, Frank Frazetta, Al Williamson, Harry Harrison, Fred Kida, Bob Fujitani, Bruce Jones, Ralph Reese, Gray Morrow o Jim Keefe.

Aquesta exposició vol retre un homenatge a Flash Gordon en la celebració del seu 90è aniversari. La mostra recull la història del personatge des dels seus inicis fins ara present, passant per les seves versions en cinema, ràdio, televisió i comic-books. A unes espectaculars reproduccions, s’uneix una àmplia mostra dels seus còmics impresos, tant en edicions originals com espanyoles.

 
Font: Museu del Còmic Twitter i web

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada