02 de juny 2024

Novetats de maig d'Estrella Polar: Boni vs. Mico 1 i 2

Aquest juny, Estrella Polar, segell del Grup 62, ens porta una nova sèrie de còmic infantil titulada Boni vs. Mico de Jamie Smart, amb el seus dos primers volums.

A la venda a partir del 12 de juny!



Boni vs. Mico 1, de Jamie Smart
Traducció de Francisco Figueroba
Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 256 pàgines - 15 x 22 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-848-3
13,95 €


La batalla més divertida acaba de començar!

Tot comença quan un grup de científics es disposa a enviar en Mico a l’espai, però l’enlairament no va bé i el coet s’acaba estavellant. Quan en Mico surt del coet, es pensa que ha arribat a un altre planeta, tot i que en realitat ha anat a parar al bosc del costat del turó. Aleshores en Mico veu l’oportunitat de conquerir aquell nou territori i dominar els seus habitants, i no s’ho pensa dues vegades.

Però el bosc és un indret de pau i harmonia, i la llar d’un conill anomenat Boni, l’esquirol Mini i un porc, en Nil, que no permetran que en Mico se surti amb la seva i acabi fent realitat els seus plans malèvols.



Traducció de Francisco Figueroba
Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 248 pàgines - 15 x 22 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-849-0
13,95 €

La batalla més divertida acaba de començar!

Des que va aterrar al Bosc amb el seu coet espacial, en Mico ha sembrat un autèntic caos. I en Boni i la seva colla n’estan tips.

En aquesta divertidíssima nova entrega de Boni vs. Mico, els petits habitants del Bosc hauran d’enfrontar-se a un fantasma infernal, a globus aerostàtics propulsats per coets, i a les criatures més increïbles de totes: els humans!





Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada