07 de juny 2024

Novetats de juny de Base: Jan i el drac verd, Emma i Caputxina 2 i Radiant 3 i 4

Com a novetats de juny d'Editorial Base, ens arriben quatre novetats. En primer lloc tenim Jan i el drac verd, les primeres aventures de Jan i Trencapins, el segon volum d'Emma i Caputxina titulat Els primers dubtes, i per acabar els volums 3 i 4 de Radiant.


A la venda el 17 de juny!Jan i el drac verd, i les primeres aventures
, de Pierre Culliford "Peyo"
Jan i Trencapins
Traducció d'Albert Jané Riera

Cartoné - 21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines 
16 €


Aquí comencen les primeres aventures de Jan i Trencapins! Per primera vegada apareixen totes les històries curtes de Jan i Trencapins agrupades en un sol volum i en llengua catalana. El lector hi trobarà des de les primeres tires en blanc i negre del Jim primerenc fins a les històries d’un Peyo més madur que dominava com ningú el traç de línia clara tan característic de l’escola franco-belga.
Emma i Caputxina vol. 2: Els primers dubtes, de Jérôme Hamon i Lena Sayaphoum
Traducció d'Isabel Llasat

Cartoné -  21,5 x 28,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-10131-50-7
15 €


Entre el clàssic i el hip-hop, tots els camins porten a la dansa! S’ha acabat l’estiu i, per primera vegada, l’Emma i la Caputxina estaran separades. L’Emma posa totes les esperances en el hip-hop. Vol unir-se de tot cor al grup del Jake, malgrat la seva falta d’experiència. Pel que fa a la Caputxina, fa els seus primers passos a l’escola de dansa de l’Òpera de París. Però allà, compte amb els cops baixos... Aconseguiran les dues germanes afrontar els reptes que els esperen?


Radiant vol. 3, de Tony Valente
Traducció de Mireia Porta Arnau

Rústic - 11,5 x 18 cm - 184 pàgines - B/N
ISBN: 978-84-10131-09-5

9,40 €

Enmig del caos, Seth i els seus amics intenten salvar la població del districte nord. Però la caiguda és imminent. Enemics, aliats, sembla que els rols no estan clars... Qui són realment els més monstruosos?


Radiant vol. 4, de Tony Valente
Traducció de Mireia Porta Arnau

Rústic - 11,5 x 18 cm - 184 pàgines - B/N
ISBN: 978-84-10131-51-4

9,40 €

La fase final de la batalla a Rumble Town ha començat! Mentre l'augment de fantasia sembla que està posant en perill la flautista, Seth es manté allunyat de la lluita per algú que s'amaga sota la capa d'un inquisidor. Qui és? Què vol d'ell? Aquest cara a cara sacseja les conviccions d'en Seth i la línia entre aliat i enemic es fa més fina que mai. Mentre el destí de Rumble Town està a mercè dels poders en acció, els taumaturgs s'uneixen a la festa...

Font
: Base i  Todos tus libros Jan, Emma i Captuxina, Radiant 3 i Radiant 4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada