27 de maig 2024

Novetats de juny de Norma: Death Note 3, Guardians de la nit 18 i Jujutsu Kaisen 18

A principis d'aquest pròxim mes de juny, Norma Editorial publicarà l'esperat tercer volum de la Black Edition de Death Note i els volums número 18 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) i Jujutsu Kaisen. La guerra màgica.

A la venda el 7 de juny!


Death Note Black Edition vol. 3, de Tsugumi Ohba i Takeshi Obata
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta - 14,8 x 21 cm - 408 pàgs - B/N + 8 color
ISBN: 978-84-679-6147-8
18,95 €


EN LIGHT RENUNCIA AL QUADERN DE LA MORT...

Després de la cruel detenció de la Misa, en Light sap que l’'L no té miraments i farà el que sigui per desemmascarar-lo. Per això, accedeix al fet que el tanquin i poder així demostrar qui és en Kira. Està disposat fins i tot a renunciar al Quadern de la Mort, però després de dues setmanes aïllat, en Kira torna a matar i evidencia així la seva innocència. Però qui hi ha darrere dels assassinats? La Misa, disposada a tot pel seu Light, accedeix a infiltrar-se en un perillós grup per esbrinar la veritat...



Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 18 (de 23), de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5864-5

9 €


ÉS L’HORA DE LLUITAR CONTRA L’AKAZA! 

En Tanjirô i en Tomioka s’enfronten a l’Akaza, la tercera Lluna superior, tot i que el seu poder aclaparador els obliga a lluitar a la defensiva. En mig de la ferotge batalla, però, en Tanjirô aconsegueix per fi veure el “món transparent” del qual li havia parlat el seu pare... Serà capaç aquest cop de tocar l’Akaza amb la seva katana...?!


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 18, de Gege Akutami
Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5772-3
9 €


L'ITADORI I EN FUSHIGURO S’INFILTREN ENTRE ELS ALTRES PARTICIPANTS!

A fi d'obtenir la col·laboració d'en Kinji Hakari, l’'alumne de tercer de l'Institut de Màgia que es troba expulsat, per aturar el "Joc de l'aniquilació", l'Itadori participa en els combats d'apostes del club de lluita que regenta aquest exalumne i mira de negociar-hi cara a cara... En Fushiguro també s'ha infiltrat al local i es disposa a trobar l'Itadori... però la tècnica d'un altre alumne de tercer que coopera amb en Hakari li barra el pas!

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada