19 de maig 2024

Novetat de maig de L'Altra Tribu: XXL Integral vol. 3

Com a novetat de maig de L'Altra Tribu, ens arriba el tercer i darrer volum de l'edició Integral d'XXL, d'Eduard Màrquez i d'Artur Laperla. Cada volum integral recopila dos dels originals.


A la venda el 29 de maig!

XXL Integral vol. 3, d'Eduard Márquez i Artur Laperla
A partir d'11 anys
Rústica amb sobrecobertes - 15 x 21 cm - 256 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-128062-2-9
16,95 €

La Dijous és una nena molt peculiar, amb uns pares que no tenen cap ganes de ser-ho, que no li fan cap cas i la condemnen a menjar aliments caducats. Tant ella com el seu amic Alfons són víctimes constants de les burles de tres companys de classe, els sobrats de sempre. Però un dia, després d'una broma molt desagradable, la Dijous experimenta una transformació increïble: s'ha convertit en la superheroïna XXL.

En aquest episodi s'enfronta amb una supervivent del planeta Asggral, destruït accidentalment per naus terrícoles. L'asggraliana, embogida pel que ha viscut, ve a la Terra amb ànim de venjança i fer el mateix que han fet al seu planeta. I com que tot el que comença acaba, a la sisena i última aventura de la XXL dos malvats molt malèfics que ja coneixem d’aventures anteriors, El Doctor Kaos i el Capità Isòbara, treuen de la presó els components de la banda dels Swoonarie per formar l'Octet Maleït i venjar-se de la XXL.


Integral vol. 1 recopila:
  • 1. La XXL i el Doctor Kaos
  • 2. La XXL i el Capità Isòbara

Integral vol. 2 recopila:

  • 3. La XXL i la MultiMulti
  • 4. La XXL i la banda dels Swoonarie

Integral vol. 3 recopila:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada