22 de maig 2024

Novetat de maig de Finestres: El germà petit

Com a novetat d'aquest maig d'Editorial Finestres, es publica El germà petit de JeanLouis Tripp, un còmic punyent sobre les cicatrius que deixa el dol.


Ja a la venda (22 de maig)!El germà petit, de JeanLouis Tripp
Traducció de Pau Gros Calsina

Rústica - 344 pàgines - 19,5 x 26 cm - Color
ISBN:  978-84-19523-21-1
32 €


Temes: biografia, culpa, dol, família

A través del record del seu germà Gilles, desaparegut massa d’hora en un accident de carretera, JeanLouis Tripp narra una colpidora història familiar.

Vespre d’agost del 1976. JeanLouis té 18 anys. És l’època de les vacances en família, de la calor i de la despreocupació… Però un esdeveniment brutal hi posarà fi: a en Gilles, el germà de JeanLouis, l’atropella un cotxe. Transportat a l’hospital, el nen sucumbeix a les ferides unes hores més tard. Per a en JeanLouis, envaït per la culpa, comença un dol difícil…

45 anys més tard, decideix tornar a aquest episodi per reviure cada moment d’aquest drama. Amb franquesa i sensibilitat, se submergeix en la seva memòria i la dels seus éssers estimats per explicar les conseqüències immediates i més llunyanes de l’accident, lluitant per dibuixar la tràgica pèrdua d’un germà petit d’11 anys que continua existint en la història familiar.

 


Font
: Finestres, Les Punxes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada