22 d’abril 2024

Novetat de maig d'Andana: Pluto Rocket 2: En Pep Colom perd la flapa

Aquest maig, Andana Gràfica, segell editorial d'Andana Editorial, ens porta el segon volum de Pluto Rocket titulat En Pep Colom per la flapa, de Paul Gilligan, una sèrie de novel·les gràfiques per a primers lectors.

A la venda el 2 de maig!

Andana Gràfica
Cartoné - 88 pàgines - 15 x 21 cm
ISBN: 978-84-19913-31-9
15,90 €


Pluto Rocket i Pep Colom estan de tornada en una segona aventura plena d'emoció i diversió en Pluto Rocket: en Pep Colom perd la flapa. En aquesta emocionant segona part de la seva reeixida sèrie de novel·les gràfiques, Paul Gilligan ens porta més barrets, més riures i més exploracions de la vida al barri.

La Pluto Rocket i en Pep Colom estan de tornada amb més barrets i noves aventures que desafien la seva zona de confort com mai abans.

En Pep Colom, l'autoproclamat rei del barri, s'enfronta a un repte major que mai: el seu preuat barret ha desaparegut. Aquest fet trastoca el seu món i desafia la seva identitat. Afortunadament, la seva amiga Pluto Rocket està al seu costat per a oferir-li suport. La diversió i l'emoció es disparen quan Pep Colom i Pluto Rocket intenten explorar més enllà del seu barri. Així és com descobriran la importància d'aventurar-se fora de la seva zona de confort i el valor d'una veritable amistat en temps de canvi.

A DESTACAR:
- Els protagonistes s'enfronten a la por de sortir de la zona de confort.
- Valuoses lliçons sobre l'amistat i les diferències.
- Il·lustracions brillants i acolorides.
- Una sèrie perfecta per a aquells lectors que comencen amb la lectura autònoma.
Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada