01 d’abril 2024

Novetat d'abril de còmic de Panini: Spider-man: Aventura quàntica!

Aquest abril, Panini Comics com a novetat de còmic publicarà el segon títol de la col·lecció A Mighty Marvel Team-Up. Spider-man, de Mike Maihack, titulat Aventura quàntica!

Cap a finals de mes, com a novetat de manga, traurà el sisè volum de l'edició Maximum de Berserk, que pròximament publicarem.



A la venda l'11 d'abril!


Col·lecció A Mighty Marvel Team-Up
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 96 pàgines - Color
ISBN: 9788411509954
16 € 



Un matí normal en què està fent heroïcitats, Spider-Man rep la visita dels Quatre Fantàstics i Namor, que li porten males notícies: la gran ciutat submarina d’Atlantis ha desaparegut i els herois necessiten l'ajuda d’Spider-Man per a trobar-la! El nostre amistós veí aràcnid emprèn una aventura molt arriscada amb l'esperança de no decebre'ls. Però quan altres superherois comencen a desaparèixer per tota la ciutat, Spidey s'adona que necessitarà alguna cosa més que els seus superpoders per a completar amb èxit la seva missió.

En aquesta aventura coprotagonitzada per herois tan fantàstics com la Hulka, en Sang-Chi i el Cavaller Lluna, l'autor Mike Maihack envia Spider-Man a l'estrany món del Regne Quàntic!
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada