26 de febrer 2024

Novetats de març d'Inuk (1a part): Sucre

Per aquest febrer, Inuk Books, segell editorial del grup Abacus, com a primera novetat del mes publicarà Sucre de Marina Tena, un còmic autobiogràfic sobre la diabetis.

Com a segona novetat de març, de la segona quinzena del mes i que publicarem pròximament, hi haurà Silenci de Fernando Llor i Nil López, un còmic sobre l'assetjament escolar.


A la venda el 4 de març!


Sucre,
de Marina Tena
Rústic
- 222 pàgines - 14,8 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-19968-11-1
19,95€


El primer còmic autobiogràfic sobre la diabetis.

Quan a la Marina li diagnostiquen diabetis, creu que tot continuarà igual. Però a partir d’ara, res serà igual. Com és la vida real d’una noia que cada dia ha de preocupar-se per mantenir-se viva? Des de la infantesa a l’edat adulta, Marina Tena fa un recorregut honest i ple d’emocions de la seva pròpia experiència vital com a diabètica, que també podria ser l’experiència de molts altres nois i noies amb una malaltia crònica diagnosticada. Una lliçó vital colpidora que no deixarà a ningú indiferent, on la malaltia és important, però encara ho és molt més l’amor per la vida, la passió pels petits detalls del dia a dia i, per sobre de tot, la superació personal.

 

Marina Tena és dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance i va créixer a Barcelona mentre jugava a fer llibres i els repartia entre els seus amics al pati d’escola. Ara que és adulta, transita el nexe entre els dos mons per crear cadascun dels seus projectes, sempre característics per les seves formes i un (desbordant) ús del color. Podeu saber més sobre ella a les xarxes socials, on la trobareu com a @marinatenax.


Font: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada