18 de febrer 2024

Novetat de març d'Ooso: X-Venture. Dinosaur Kingdom vol. 1: Pioners prehistòrics

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del primer volum de X-Venture. Dinosaur Kingdom, una sèrie tancada de 12 volums de l'ampli univers d'X-Venture que aquest cop ens porta a endinsar-nos en la paleontologia. El primer volum s'anomena  Pioners prehistòrics, on coneixerem els períodes cambrià i ordovicià. Aquesta nova obra fou anunciada al 41 Comic Barcelona del 2023.

La pre-order estarà activa fins el 8 de març (Actualització, anteriorment era el 29 de febrer), la qual anirà acompanyada de dues cartes exclusives amb animals del paleozoic, que inclou els dos períodes mencionats. Recordem que els extres són exclusius només pel període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.

A més, el primer volum tindrà dos formats a escollir: un amb el volum sol, i un altre amb clauer a escollir. En ambdós casos aniran acompanyats amb les corresponents cartes.

Els clauers es poden comprar en un pack de manera independent.
 

Rústic amb solapes - 184 pàgines - 12,5 x 18,5 cm - Color
ISBN: 978-84-100320-04-0
11,95  €
Volum amb clauer a escollir - 14,95 €


Manga Juvenil Científic – EduManga (Manga Educatiu)


UNA EXPLORACIÓ DIVULGATIVA DE LA PREHISTÒRIA

Períodes Cambrià i Ordovicià. Un terratrèmol ha atrapat els X-VENTURE Xplorers en el període Cambrià (fa 541 milions d’anys), així que es troben en un compromís: han d’arreglar la seva inestable màquina del temps! En Rain, en Sean i l’Stone s’enfronten al repte de trobar una font d’energia en una època en la qual els humans encara no existeixen…


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada