09 de febrer 2024

Novetat de febrer d'Inuk: Jo, l'esquriol (La Vall Guillada i les seves bogeries 1)

Per aquest febrer, Inuk Books, segell editorial del grup Abacus, s'estrena amb el còmic infantil amb la sèrie La Vall Guillada i les seves bogeries de la finlandesa Johanna Witick, sent el seu primer títol Jo, l'esquirol. Fins al moment existeixen tres volums de la sèrie.


A la venda el 19 de febrer!


La Vall Guillada i les seves bogeries vol. 1: Jo, l'esquirol, de Johanna Witick
Traducció de: Xavier Solsona
A partir de 8 anys
Cartoné
- 56 pàgines - 14.5 x 21.3 cm - B/N
ISBN: 978-84-19968-07-4
12,95€
El còmic més esquirolenc de l’any!

Un dia qualsevol a la Vall Guillada, el cargol rep un paquet per error. A dins hi ha l’Ossi, un petit esquirol que el cargol decideix criar com bonament pot. Tot i així, i malgrat els esforços del cargol, l’Ossi té ben clar que ell no és un esquirol. Què vol dir, que ha de viure a un arbre? I que ha de cuidar-se tot sol, ara que ha crescut? És absurd, no té cap mena de sentit! Per descobrir qui és, s’embarca en una aventura plena de sorpreses, acompanyat d’un ou misteriós, animals estrafolaris i els consells savis del cargol. Un còmic per als que busquen la seva esquirolesa i que farà que et petis de riure.

 

Johanna Witick (1982) és una artista, autora i dissenyadora gràfica de Hèlsinki. El seu amor per la creació artística li ve des de la infantesa i ara la seva obra també inclou pintures i escultures, a les quals Witick li dóna un toc original. Les aventures de la Vall Guillada. Jo, l’esquirol és el primer volum del personatge de l’Ossi i està lleugerament inspirat en la infantesa de l’autora, ja que de petita vivia en una illa on hi havia un munt d’esquirols salvatges.


Font: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada