05 de gener 2024

Novetats de gener de Mamut (1a part): Mal d'ull i Kuma Orso i Mia 2

Com a novetat de gener, Mamut Còmics ens porta Mal d'ull, de Cristian Robles, i també un còmic de Mamut 6+, el segon volum d'En Kuma Orso i la Mia, de Luana Vergari i Yumi Maeno.


A la venda el 15 de gener!


Mal d'ull, de Cristian Robles
 
Traducció de Miguel Sánchez García
Rústica - 64 pàgines - 22 x 24,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1371-458-5
15 €


Aquest llibre ens submergeix en la densa mitologia gallega. Un imprescindible per a nits terrorífiques i divertides alhora.

Et fan por els monstres, les bruixes, els esquelets i altres éssers màgics?

Aleshores, aquest llibre no és per a tu! Si decideixes llegir aquestes històries aterridores, pot ser que no puguis tornar a tancar els ulls mai més.

Estàs avisat!

La mitologia i la màgia desperten la imaginació, expliquen allò inexplicable i reflecteixen la fascinació que sempre ha tingut la humanitat per totes les coses misterioses i desconegudes d’un món ple de meravelles i enigmes.

La mitologia gallega és un tresor cultural que brota de les terres boiroses de Galícia. Terra de boscos verds i mars salvatges, té una tradició rica i amb influències celtes que dona vida a éssers màgics com les “meigas” o bruixes bones, els entremaliats “trasnos” i les enigmàtiques “mouras” que habiten fonts i rius.

La mitologia gallega mostra la profunda connexió de la regió amb la natura i és testimoni d’una rica herència cultural.


En Kuma Orso i la Mia vol. 2, de Luana Vergari i Yumi Maeno
Traducció de Xavier Beltrán
Col·lecció Mamut 6+

Rústic  - 48 pàgines - 17 x 24 cm - Color

ISBN:
978-84-1371-484-4
12 €


Tornen les noves aventures d'en Kuma Orso i la Mia on es barregen sorpreses i riures.


Diuen que els éssers humans no poden entrar al Bosc d'Or... Aleshores, qui és la nena eixerida a qui en Kuma Orso acaba de conèixer? És la Mia, una barreja de bon humor i d'idees estrambòtiques!

A partir d'aquest moment, la vida d'en Kuma, i les d'en Red, en PigPig i la Lady, els seus amics, no tornarà a ser mai més la mateixa.

Et donem la benvinguda a unes aventures divertides, plenes de tendresa, i a una història d'amistat dolça i secreta.Font: UDL Mal d'ull i Kuma Orso i Mia 2

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada