27 de gener 2024

Novetat de febrer de Blackie Books: Can Desastre

Aquest pròxim febrer, Blackie Books ens porta un nou còmic infantil: Can Desastre, de Roberta Vázquez, una divertidíssima sitcom sobre la comunitat de veïns més estrafolària.


Important: Compra el teu exemplar abans del 06/02 i emporta-te’l signat i dedicat per l’autora. Indica al camp de comentaris de la cistella a qui vols que vagi dedicat.

A la venda el 7 de febrer!

 
 
Can Desastre, de Roberta Vázquez
Traducció d'Helena Lamuela

Cartoné - 144 pàgines - 16 x 23 cm - Color
ISBN: 978-84-10025-05-9
18,90 €


Roberta Vázquez és una de les il·lustradores de còmic més reputades del nostre país. Aquest és el seu primer còmic infantil.

Amb un univers personalíssim, irreverent com cap altre, on l’humor i la celebració de l’absurd són els grans protagonistes. A mig camí entre el còmic (vinyetes) i llibre de lectura, un debut divertidíssim, intel·ligentíssim i també molt tendre.

Una celebració de l’amistat, de viure en comunitat i d’ajudar-se els uns als altres.

Hi havia una vegada una casa, una casa meravellosa: tenia jardí, golfes i soterrani. Només li faltava una piscina. I els habitants... eren bona gent, tot i que de vegades podien ser una mica estrafolaris. O directament un autèntic desastre... perquè el normal era embolicar-la ben parda. El que és segur és una cosa: en aquesta casa és impossible avorrir-se.

 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada