19 de novembre 2023

Novetats de desembre de Planeta: DBZ Superguerrer: Ginew vol. 1 i One Piece vol. 4

Com a novetats de desembre, Planeta Cómic nomes ens porta dues novetats. Per una banda es reprèn una sèrie que feia anys que no se'n publicava res: els anime comics de Dragon ball Z, la qual la saga dels guerrers de l'espai es va publicar  al llarg del 2015. Ara s'iniciarà la Saga del Superguerrer, és a dir tot la part de Nàmec, que consta de dues parts: Les Forces Especials d'en Ginew, per una banda, i Freezer, per l'altra. Així doncs començarem amb el primer volum de la part d'en Ginew, que consta de 6 volum.

Per altra banda i com a segona novetat tenim el quart volum de One Piece amb el qual veurem el final de la saga de l'East Blue i tot fent les primes passes a la Grand Line començant la saga d'Alabasta.

A la venda el 29 de novembre!



Dragon Ball Z. Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d'en Ginew vol. 1 (de 6), d'Akira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 176 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - Color
ISBN: 978-84-1140-845-5

10,50 €


Segueix l'univers d'Akira Toriyama!!

En Goku i companyia han aconseguit vèncer en Vegeta i en Nappa, però el preu de la victòria ha estat molt elevat: la mort de molts amics i la desaparició de les boles de drac. Decideixen anar al planeta Nàmec, on va néixer el Totpoderós, per buscar les boles d’allà i tornar a estar a punt per si en Vegeta els ataca un altre cop. Així, doncs, en Son Gohan, en Krilín i la Bulma emprenen un llarg viatge per l’espai. El problema és que allà s’hi trobaran un enemic temible: en Freezer!!



One Piece vol. 4, d'Eiichiro Oda
Edició 3 en 1
Traducció de Sandra Nogués Graell
Col·lecció Manga
Rústica amb solapes -  576 pàgines - 12,8 x 18 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-1140-678-9
16,95 €



Aquí teniu una història de pirates que busquen el gran tresor, el One Piece!!

Quan en Ruffy i la resta escolten a la Nami demanar ajuda de tot cor, decideixen lluitar sense miraments contra l’Arlong i la seva banda. Però, en Ruffy cau a l’aigua i corre un perill imminent!! La resta dels Barret de palla lluiten per salvar el seu capità.



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada