27 de novembre 2023

Novetat de desembre de Fandogamia: La meva experiència lesbiana amb la solitud

Per aquest pròxim mes de desembre, Fandogamia Editorial, s'estrena amb el còmic en català publicant el manga La meva experiència lesbiana amb la solitud de Kabi Nagata. 

Fou al passat 28 Manga Barcelona de 2022, quan Pedro Medina, al capdavant de l'editorial, va confirmar que durant el 2023 publicaria Sabishisugite Lesbian Fuzoku Ni Ikimashita Report, un del seus grans títols, que en castellà es coneix com Mi experiencia lesbiana con la soledad, que l'editorial va publicar per primer cop el 2018. 

Un any després del seu anunci, aquest 29 Manga Barcelona el tindrem disponible en català, en una edició basada en la bunkôban japonesa, amb nova il·lustració de portada, amb 16 pàgines inèdites i nou color a l'interior. 

A la venda el 7 de desembre!


La meva experiència lesbiana amb la solitud, de Kabi Nagata
Traducció de Luís Alís
Col·lecció: Línia Yamanote
Rústica amb sobrecobertes - 160 pàgines - 14,8 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-18419-97-3
12 €


Kabi Nagata narra la història real de la seva vida en un còmic que va publicar a la plataforma digital japonesa Pixiv, i amb el qual va arribar a milions de lectors. En aquesta obra ens compta com, després d’abandonar els estudis universitaris, va caure en una depressió que la va portar a buscar en llocs que no li corresponien el seu lloc en el món, i de la qual solament va poder començar a sortir quan va obrir les portes a la seva pròpia sexualitat. El que va fer va ser contractar els serveis d’una escort lesbiana i entorn d’això, antecedents i precedents, tracta aquesta història que ja és un èxit internacional de vendes.

Aquesta nova edició inclou noves il·lustracions de tapes i sobrecoberta, nou color en interiors i 16 pàgines inèdites, creades per a aquesta ocasió.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada