15 d’octubre 2023

Novetats d'octubre de Kókinos: Ronia. La filla del bandoler

Aquest octubre, Editorial Kókinos ens porta el còmic de Ronia. La filla del bandoler', en un volum que recopila l'adaptació al còmic de la sèrie d'anime emesa pel SX3. És de l'autora de Pippi CalcesllarguesAstrid Lindgren, i l'adaptació se n'ocupa Katsuya Kondo.

L'any passat, Kókinos va publicar l'edició il·lustrada de la novel·la original, també amb il·lustracions de Katsuya Kondo.

A la venda a partir del 25 d'octubre!


Ronia, la filla del bandoler, d'Astrid Lindgren i Katsuya Kondo
Traducció d'Anna Duesa Esmandia
Cartoné - 352 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-19475-51-0
21,90 €

La nit que va néixer la Ronia, els trons ressonaven a les muntanyes i un llamp va partir per la meitat el castell dels lladres. Així comença la història de Ronia, enmig una nit tan extraordinària com ho serà la seva vida. 

El pare de la Ronia, un lladre de pell molt dura, es trenca davant la decisió irrebatible de la seva filla quan abandona la casa i la família per entendre la seva història. La Ronia lluita per la veritat i l’amistat. 

Astrid Lindgren té la capacitat de construir personatges segurs, autèntics, únics i independents que decideixen què han de fer amb les seves vides davant de situacions difícils. Els seus personatges queden fora dels estereotips masculins i femenins, les seves històries les protagonitzen tant nens com nenes, amb les mateixes condicions. La Ronia aprèn de la vida salvatge les lliçons necessàries per poder sobreviure. 

Una tensió permanent entre un món infantil ple d’innocència i la força opressora dels adults. 

Astrid Lindgren ens proposa una nova manera de mirar la infància. 

La nostra heroïna en format còmic de la mà del genial co-creador de la sèrie d'aquest títol a Studio Ghibli
 Fonts: Todos tus libros i Punxes

  Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada