28 d’octubre 2023

Novetat de novembre de Columna: Tot Marvel

Tot i no sigui còmic, i estigui centrat en el seu corresponent món audiovisual, volem fer ressò de Tot Marvel, que serà novetat de novembre de Columna Edicions, segell editorial de Grup 62, a càrrec de Pep Prieto i Àlex Santaló. 


A la venda el 8 de novembre! Tot Marvel, de Pep Prieto i Àlex Santaló
Cartoné
 - 224 pàgines - 19,5 x 25,5 cm - Color
ISBN: 978-84-664-3121-7
25,90 €

EL PRIMER LLIBRE EN CATALÀ SOBRE EL CONEGUT UNIVERS CINEMATOGRÀFIC DE MARVEL.

El primer llibre en català sobre el conegut com a UCM (Univers Cinematogràfic de Marvel), en què s’analitza aquest fenomen sense precedents en la història del cinema i es donen eines, d’una manera àgil i divertida però també rigorosa, per entendre una trama que ja inclou més d’una trentena de pel·lícules.

El llibre, acompanyat d’il·lustracions originals d’Àlex Santaló, repassa els precedents del fenomen, el contingut de cada pel·lícula i com s’entrellacen les unes amb les altres. També comenta les sèries de televisió que se’n deriven, amb les dades més curioses dels personatges i de les seves respectives aventures cinematogràfiques.

A la part central inclou un mapa il·lustrat per explicar els esdeveniments de les pel·lícules que serveix de guia per entendre tot el que ha passat fins ara i tot el que podria arribar a passar.
Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada