23 de setembre 2023

Novetats d'octubre de còmic de Planeta: Mínor el Salvatjot vols. 1 i 2

Per aquest pròxim mes d'octubre, Planeta Cómic estrena una nova sèrie de còmic: Mínor el Salvatjot, la quarta col·lecció de còmic infantil d'Artur Laperla, aquesta conjuntament amb Gabriel Corbera, i la primera obra que Planeta publicarà en català a la seva línia de còmic infantil. Es posen a la venda els seus dos primers volums: La maledicció de Bahlfagor i El Zumzeig Zut.

Dues setmanes més tard es posaran a la venda les seves novetats de manga en català, destacant la publicació del primer volum de Ranma 1/2. Més endavant publicarem la corresponent entrada de les novetats de manga.


A la venda el 4 d'octubre!


Mínor el Salvatjot vol. 1 La maledicció de Bahlfagor, d'Artur Laperla i Gabriel Corbera
Col·lecció Còmic infantil

Rústica
- 64 pàgines - 19 x 25,7 cm - Color
ISBN: 978-84-1140-975-9
9,95 €De la mà (i la ment) d’Artur Laperla, el creador del divertidíssim Superpatata, arriba Mínor el Salvatjot, un divertit còmic de 4 vinyetes per a primers lectors. El Mínor, un diminut guerrer de la tribu dels Salvatjots, és víctima d’una malediccció per part del malvat Bahlfagor, que el condemna a viatjar eternament entre dimensions, juntament amb la seva fidel mascota Mitjó, i la Paorosa, una fada que només pot veure ell.

El Mínor és enviat al planeta mutant Tri-Pijoc. Allà, es veurà immers en una lluita entre dos clans de dolents: els Kali i els Keli. Els seus dos caps, el Kalisto i la Kelista, són germans i s’odien a mort. La Kelista recluta el Mínor sobornant-lo amb un encenedor, la flama del qual l’ha deixat embadalit. Finalment, les dues bandes seran detingudes per la policia gràcies a la inestimable ajuda de la Paorosa, una fada a qui només pot veure el Mínor. Però quan sembla que el Mínor és lliure de nou, s’activa una altra vegada la maledicció de Bahlfagor i el nostre petit heroi és enviat a una nova dimensió desconeguda.


Mínor el Salvatjot vol. 2 El Zumzeig Zut, d'Artur Laperla i Gabriel Corbera
Col·lecció Còmic infantil
Rústica - 64 pàgines - 19 x 25,7 cm - Color
ISBN: 978-84-1140-976-6
9,95 €


Un divertit còmic de 4 vinyetes per a primers lectors del creador de Superpatata.

El Mínor ha anat a parar a una nau espacial que sembla abandonada. Però la Capitana Flores, el Cap Filipo i la Doctora Flaggart el troben i li expliquen que hi ha una epidèmia a la nau: tota la tripulació s’ha convertit en zuts, unes criatures horribles la mossegada de les quals fa que et converteixis en zut. Han d’arribar a la sala B-3, on es troba l’antídot, i tornar els seus companys al seu estat normal. Els podrà ajudar el Mínor a travessar la perillosa nau sense caure sota el Zumzeig Zut?
Font: Planeta Revista Fòrum 25 pàg. 10

Informació aportada per Jaume Tugoresr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada