11 de setembre 2023

Novetats de setembre de Larousse: Ciència en còmic 1 i 2: Biòlogia i La Terra i l'espai

Per aquest setembre, Larousse, segell editorial del grup Anaya, s'estrena amb el còmic amb una sèrie sobre ciència anomenada Ciència en còmic, traient-ne dos títols: Biòlogia. Animals, planeta i el cos humà i La Terra i l'espai. Sistema Solar, Univers i l'exploració espacial.


  A la venda el 21 de setembre!


Ciència en còmic. Biologia, de Paul Mason i Jessica Bradley
Traducció de Marc Alba Romà
Infantil + 8 anys
Cartoné - 64 pàgines - 21 x 29 cm - Color
ISBN: 978-84-19739-06-3
15,95 € 


Descobreix la ciència dels éssers vius amb aquestes divertides vinyetes i aprèn d'una manera molt entretinguda un munt de qüestions relacionades amb els animals, les plantes i el cos humà.


Cada pàgina presenta un divertit còmic que explica un procés o aspecte de la biologia. Acompanyant a aquestes vinyetes, hi ha diagrames i requadres que ofereixen més informació sobre el tema.

La millor manera d'incentivar el coneixement de la ciència als nens a partir de 8 anys!Ciència en còmic. La Terra i l'espai, de Paul Mason i Jessica Bradley
Traducció de Marc Alba Romà
Infantil + 8 anys
Cartoné - 64 pàgines - 21 x 29 cm - Color
ISBN: 978-84-19739-08-7
15,95 €
 

Descobreix el sistema solar amb aquestes divertides vinyetes i veuràs la ciència que hi ha darrere del sistema solar, el Big Bang, la gravetat, els forats negres i molt més.

Cada pàgina presenta un divertit còmic que explica un procés o aspecte de l'astronomia. Acompanyant a aquestes vinyetes, hi ha diagrames i requadres que ofereixen més informació sobre el tema.

La millor manera d'incentivar el coneixement de la ciència als nens a partir de 8 anys!Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada