12 de setembre 2023

Novetat de setembre de còmic de Norma: L'ala trencada

Tal com ja vam anunciar amb les novetats de manga, Norma Editorial a finals de mes com a novetat de còmic en català traurà el L'ala trencada d'Antonio Altarriba i Kim, que inicialment estava prevista per principis de mes, coincidint amb La Setmana de Llibre en Català, però que s'ha hagut d'endarrerir.


A la venda el 22 de setembre!  L'ala trencada, d'Antonio Altarriba i Kim

Novel·la gràfica
Cartoné - 19 x 26 cm - 256 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-6399-1
26 €


JA EN CATALÀ UN DELS CLÀSSICS DEL CÒMIC NACIONAL

La mare de la Petra va morir en donar a llum la seva filla i, amb la desgràcia, el seu propi pare va intentar matar-la. D'’aleshores ençà, la Petra té el braç immòbil, i ara, als seus últims dies de vida, el seu fill Antonio Altarriba descobreix que ho ha mantingut sempre en secret. La percepció de l’'Antonio canvia radicalment i reconstrueix la història de la seva mare, una dona devota i patidora, maltractada per un país dominat pels homes.

L'ala trencada és l’'altra cara de L'art de volar (Premio Nacional de Cómic 2010), dues obres independents que formen un díptic on els autors, Antonio Altarriba i Kim, homenatgen una generació i repassen la història política espanyola del segle XX - la caiguda de la monarquia, la Segona República, la Guerra Civil, la postguerra i la dictadura de Franco - a través de les vivències dels seus dos protagonistes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada