27 de juliol 2023

Novetat d'agost d'Ooso: Mega Man Megamix vol. 1

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del primer volum (de dos) de Mega Man Megamix, de Hitoshi Ariga, basat en el famós videojoc de CAPCOM, el qual enguany celebra el 35è aniversari.

La pre-order estarà activa fins el 10 d'agost, que anirà acompanyada d'un clauer oficial de la NINTENDO NES, que és la consola que va veure néixer Mega Man com a videojoc, i recordem que és exclusiu del període de la pre-order o fins a esgotar existències. 

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

Mega Man Megamix vol. 1, de Hitoshi Ariga i CAPCOM
Rústic amb sobrecoberta - 298 pàgines - 12 x 17 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-1263-552-2
12,95 €


Descobreix els orígens del MEGA MAN, el famós heroi dels videojocs

En un món on les màquines formen part de la vida quotidiana, el Dr. Light aconsegueix crear un nou robot, el Rock, un androide amb sentiments humans. La funció del Rock és ajudar al seu creador a gestionar els robots industrials que ajuden als humans.

Un dia, els robots es giren en contra del seu creador i comencen a atacar la població. El Rock, decidit a impedir que provoquin el caos, demana al Dr. Light que el transformi en un robot de combat, és així com neix el MEGA MAN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada