08 de juny 2023

El SX3 sorteja el manga de Guardians de la nit

El SX3 ha iniciat un concurs on sorteja 10 lots que inclouen els cinc primers volums de Guardians de la nit (Kimetsu no yaiba) en català, obra publicada per Norma Editorial

Els Súpers hi poden participar fins el 18 de juny tot responent una simple pregunta.Vols guanyar un dels títols més significatius del manga japonès en català?

Participa en aquest concurs responent la pregunta que et fem i entraràs en el sorteig d’una col·lecció completa, en català, del manga "Guardians de la nit”.

La vida d’en Tanjirô canvia quan un dimoni assassina tota la seva família. Només en queda la seva germana petita, la Nezuko, però ha estat convertida en una criatura demoníaca. Lluny de quedar-se de braços plegats, en Tanjirô decideix emprendre un viatge per trobar un remei!

Participa-hi, pots ser un dels/de les guanyadors/es!

Entre tots els participants, es farà un sorteig de 10 col·leccions completes, en català, del manga "Guardians de la nit”.

La col·lecció completa consta de 5 volums:

Participa al concurs, respon a la pregunta i podràs aconseguir aquesta fantàstica col·lecció completa en català de “Guardians de la nit” (5 volums).


Qui mata tota la família d’en Tanjirô?
  • Un dimoni
  • Un mag
  • Un ésser aràcnid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada