23 de maig 2023

Taller de còmic a l'Espai Culturista Sendak

Casa_Còmic - Taller de còmic amb Iván McGill


A partir de 12 anys En aquest taller hi construirem una publicació experimental que serà tant un còmic com un lloc. Ens convertirem en arquitectes per explicar mitjançant l´ús de l´espai una història. Cada assistent construirà un exemplar únic, format de pàgines, finestres, pestanyes, tires, plecs, acordions, bucles... amb una història orquestrada pel seu format. 

Iván McGill és un artista i dibuixant graduat en Belles Arts. Ha publicat els fanzins Captive Data, The Temple, The Robot, Self Isolation, The Hidden Land, Interfaz i Terapia, i ha participat en obres col·lectives com Bunker 24, Kûs, Carbono 13, O Furancho i Forn de calç #3. L’editorial Bang publicarà el seu primer treball llarg, Bioma. També ha participat en projectes educatius fent servir el còmic com a eina d'expressió i aprenentatge.


EDAT RECOMANADA: A partir de 12 anys
DATA I HORARI: Dissabte 27 de maig, de 17.30 a 19 h
LLOC DE REALITZACIÓ: Espai Culturista Sendak (c/ Grassot, 42)
PREU: 6 €
INSCRIU-TE AQUÍ Places limitades!

En el cas de no assistir a l'activitat, no es retornarà l'import de l'entrada. L'Espai Culturista Sendak es reserva el dret a cancel·lar l'activitat. En aquest cas, es retornarà l'import de l'entrada.


Fonts: El Culturista i Sendak

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada