30 de maig 2023

Novetats de juny de manga de Norma: Chainsaw Man 9, Guardians de la nit 8, Jujutsu Kaisen 8, Evangelion 2 i Tokyo Revengers 11

Per aquest mes de juny, Norma Editorial va ben carregat de novetats. A principis de mes ens arribaran les novetats de manga que seran les continuacions de les següents series en curs: el volum 9 de Chainsaw Man, el volum 8 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba), el volum 8 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, el volum 2 de Neon Genesis Evangelion, i el volum 11 de Tokyo Revengers.

I ja avancem que abans de Sant Joan, publicarà el còmic americà Einstein de Jim Ottavani, Jerel Dye i Alison Acton, el qual li dedicarem una entrada pròximament.

A la venda el 9 de juny!


Chainsaw Man vol. 9, de Tatsuki Fujimoto

Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-5752-5
9 €

EN DENJI I LA POWER FARAN FRONT A UN ENEMIC INESPERAT

L’última batalla s’ha saldat amb nombrosos companys morts o ferits de gravetat. Abans de l’enfrontament final contra el dimoni pistola, el cor de l’Aki comença a defallir. La sorprenent veritat sobre el dimoni pistola que li revela la Makima, el futur terrible que ell mateix ha vist... Quan tot s’acumula, un destí que sembla sortit dels pitjors malsons devasta en Denji i companyia.

 

Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 8, de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 204 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5854-6
 
9 €

UN ÉSSER MISTERIÓS AMENAÇA DE DESTROSSAR L’EQUIP DE MATADIMONIS!

En Tanjirô ha executat la forma del “cel immaculat” de la dansa del déu del foc per parar els peus a l’Enmu, el dimoni del son, però... deu haver donat resultat, la seva estratègia?! D’altra banda, davant de l’equip de Matadimonis apareix un nou ésser misteriós que obligarà en Rengoku, el Pilar de les Flames, a entrar en acció... Què va veure en Tanjirô més enllà de les paraules de l’home més fort?!

Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 8, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5762-4
9 €

SEGUEIX LA HISTÒRIA DE L’ITADORI I EL SEU GRUP EN LA LLUITA CONTRA LES MALEDICCIONS!

El grup de l’Itadori derrota el segon i el tercer dels germans anomenats Embrions maleïts de les nou etapes de la descomposició, que s’havien encarnat, i recuperen un dit d’en Sukuna. Com a conseqüència d’aquests assoliments, els recomanaran per ascendir al rang u de bruixeria. Mentrestant, en Gojô mou fils a l’ombra... Quines intencions deu tenir? En aquest volum, la història fa un salt al passat per desvelar l’incident que va tenir lloc quan en Gojô i en Getô eren estudiants de segon curs a l’Institut de Màgia!


Neon Genesis Evangelion vol. 2, de Yoshiyuki Sadamoto i Khara
Acció / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta - 14,8 x 21 cm - 336 pàgs - B/N + 8 color
ISBN: 978-84-679-5994-9

14,95 €

LA RAÇA HUMANA DEPÈN D’ELLS...

Contra tot pronòstic en Shinji Ikari decideix tornar a NERV i, tot i que cada cop és més hàbil, també es mostra més reticent. Però l’atac d’un nou Àngel que es dirigeix a la caserna general de NERV captarà la seva atenció. L’aparició de l’Asuka revolucionarà l’equip i amb en Shinji i la Rei seran tres els pilots de l’EVA els qui protegiran la raça humana.


Tokyo Revengers vol. 11, de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 372 pàg. en B/N + 10 color
ISBN: 978-84-679-5184-4
16 €

L’INCIDENT DE KANTO ARRIBA A LA SEVA FI I TOT SEMBLA APUNTAR A UN FUTUR FELIÇ...

Després del desenllaç de l’incident de Kantô, en Takemichi i en Kisaki s’enfronten cara a cara i la Toman comença la seva última reunió. Una empenteta d’en Mikey fa que en Takemichi decideixi abandonar el passat per tornar al futur... Podria ser que fos el més feliç de tots els que s’ha trobat fins ara?!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada