17 de maig 2023

Novetat de maig de Takatuka: En Marc i en Moha

Aquest mes de maig, de la mà de Takatuka arriba una nova col·lecció de còmic juvenil d'allò més hilarant i gamberra. En Marc i en Moha són dos amics d'orígens culturals diferents que comparteixen aficions i unes ganes enormes de divertir-se, sempre disposats a fer-la grossa allà per on passen, però amb la ingenuïtat pròpia de qui va descobrint el món a poc a poc.

En aquesta primera entrega del còmic dels danesos Kim Fupz Aakeson i Rasmus Bregnhøi coneixerem el barri a on viuen, els seus videojocs preferits, la primera classe de karate, la piscina a la qual van per a fer un concurs de salts bomba o el negoci que volen muntar a partir de la venda de llaminadures a gran escala, entre altres moltes coses.

A la venda durant la segona quinzena de maig!



En Marc i en Moha, de Kim Fupz Aakeson i Rasmus Bregnhøi
Traducció de: Maria Rossich
Takatuka Còmic
Còmic Juvenil
Rústica amb solapes - 104 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-18821-61-5
17 €

En Marc i en Moha són dos nois que no tenen res de res en comú, excepte que són de la mateixa edat, viuen al mateix edifici, juguen als mateixos jocs, els fan gràcia les mateixes coses i tenen els mateixos somnis de molar i ser rics. Deu històries divertidíssimes del dia a dia de dos preadolescents d’orígens culturals diversos, però amb moltes ganes de gaudir de la vida.

 
Guanyador del Premi Scriver 2016 de Dinamarca

 
 
Font: Takatuka Nota de premsa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada