22 de maig 2023

Novetat de juny de Beascoa (PRH): El Nico i els dinos

Per aquest pròxim juny, des de Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, ens arriba El Nico i els dinos, una aventura juràssica dino-divertidíssima que farà que no puguis parar de riure! El nou còmic infantil d’Òscar Julve, creador de Jo, Elvis Riboldi i Aventura total.

A la venda l'1 de juny!



El Nico i els dinos, d'Òscar Julvé
El meu primer còmic
A partir de 4 anys
Cartoné - 64 pàgines - 16,2 x 22,2 cm - Color
ISBN:  9788448865726
12,95 €


Al mig del bosc, de camí a la Roca del Bandoler, el Nico ensopega amb una pedra i… sorpresa! No és una pedra, és un ou de dinosaure! Des d’aquest moment, el Dino, el bebè de dinodoront, es convertirà en la mascota i el company del Nico. Junts visitaran la vall dels Dinosaures i coneixeran la família juràssica tan imponent que té el Dino. Però el senyor Gil, un perillós col·leccionista d’ous estranys, els va al darrere i vol capturar el Dino per fer-se «ric i famós, molt ric i molt famós».

Aconseguiran el Nico i els seus amics protegir el Dino? I... seran capaços de mantenir en secret l’entrada al món dels dinosaures?

Una nova sèrie de còmic de la col·lecció El meu primer còmic de Beascoa, amb una narració clara i amena i unes il·lustracions amb molt sentit de l’humor .

 

PER QUÈ ÉS BO LLEGIR CÒMICS?

*Afavoreixen la iniciació a la lectura d'una manera àgil, divertida, atractiva i visual gràcies a les frases curtes i l'ajuda de les imatges.

*Contribueixen a millorar la confiança d'aquells primers lectors que no s'enganxen a la lectura.

*Ajuda a consolidar l'hàbit de lectura.

*Fomentar i enriqueix la imaginació i la creativitat.

*Facilita la comprensió lectora i ajuda a millorar el vocabulari gràcies a què les vinyetes permeten associar ràpidament les paraules amb el seu significat.

LLEGIR CÒMIC ÉS LLEGIR!



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada