19 de març 2023

Segona novetat de març de Comanegra: Nou elogi a la follia

Per aquest març,  Editorial Comanegra treu una segona novetat de còmic: Nou elogi de la follia, de Jose Valenzuela i Alfredo Borés, que s'afegeix a la col·lecció Comanegra Còmics.


A la venda el 29 de març!


 
Nou elogi de la follia, de Jose Valenzuela i Alfredo Borés
Cartoné - 88 pàgines - 19 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-19590-22-0
20 €

Vet aquí dos autors submergits en les profunditats de la salut mental: el primer, que ha patit en carn pròpia els desajustos que poden sorgir-ne, decideix dedicar-hi una obra; el segon, que n'està fent una altra, rep una carta misteriosa en referència al seu treball. Tots dos es reuniran amb un Virgili que s'ha posat la bata de psiquiatre i que els conduirà pels subsòls de diversos centres psiquiàtrics i per les consciències de diferents residents, que viuen realitats no gaire allunyades dels inferns dantescos.

L'assaig gràfic que han creat Jose Valenzuela i Alfredo Borés és una obra rigorosa, vàlida com a ficció i com a eina terapèutica útil. Arrodoneixen l'obra una explicació sobre el procés de creació -decisions artístiques, documents consultats, converses amb tot tipus de professionals- i un pròleg de Núria Bendicho tan crític com colpidor.

 

 
Fonts: Casa del llibre, Les Punxes

  Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada