21 de març 2023

Novetats de març de Norma (2a part): El Museu, Evangelion 1, Chainsaw Man 6, Guardians de la nit 5 i Jujutsu Kaisen 5

Després d'haver publicat Tokyio Revengers vol. 8 a principis de març, Norma Editorial finals de mes coincidint amb el 41 Comic Barcelona treu la resta de novetats. Primerament, tenim una novetat de còmic, El Museu de Jorge Carrión i Sagar Fornies, que el 2018, ja van publicar amb Norma, Gòtic, també de temàtica museística, amb col·laboració del MNAC.

Pel que fa a novetats de manga, arriba una estrena molt esperada, el primer volum de l'Edició Col·leccionista de Neon Genesis Evangelion, que consta de 7 volums i s'espera que surti cada dos mesos. A més també tenim les següents continuacions: el volum 6 de Chainsaw Man, el volum 5 de Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) i el volum 5 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica.

També mencionem que a partir d'aquests respectius volums de Guardians de la nit i Jujutsu Kaisen, s'apuja el preu del volum, passant de 8 a 9 €. No és retroactiu als volums anteriors.

A la venda el 31 de març!


El Museu, de Jorge Carrión i Sagar Fornies
Assaig gràfic
Cartoné - 19 x 26 cm - 204 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6168-3
30 €

Novel.la gràfica sense ficció i inclassificable, catàleg en vinyetes del Museu Nacional d’Art de Catalunya, assaig visual i narratiu, crònica de les institucions culturals del segle XXI, El Museu s’inspira en els frescos romànics, els retaules gòtics o la pintura moderna per a recordar-nos que el còmic és un llenguatge tan antic com poderós. Mentre recorre un museu concret, viatja per la història de l’art i les idees, des de les coves prehistòriques fins a les pantalles contemporànies. Ho fa a través de personatges cèlebres, com Francisco de Goya, Jacint Verdaguer, Lluïsa Vidal, Pablo Picasso o Carmen Amaya, però també d’un vigilant de seguretat, d’una empleada que va perdre la vista o d’un professor de secundària i els seus alumnes. Perquè els museus són els espais on els mestres conviuen amb els ciutadans. I on tots aprenem.

Vuit anys després de Barcelona. Los vagabundos de la chatarra, una recerca periodística que era al mateix temps una reflexió sobre les ciutats de la nostra època, Sagar i Jordi Carrión tornen a signar un projecte complex i mutant, particular i universal. El retrat en paral·lel d’un únic museu i de tots els museus del món. Un llibre profundament inspirador i d’una gran originalitat, cridat a ser una obra de referència.

Neon Genesis Evangelion vol. 1, de Yoshiyuki Sadamoto i Khara
Acció / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta - 14,8 x 21 cm - 320 pàgs - B/N + 16 color
ISBN: 978-84-679-5993-2
14,45 €


UNA EDICIÓ DE LUXE PER A UNA SÈRIE INOBLIDABLE

Torna Neon Genesis Evangelion, un dels mangues de culte més populars, però aquesta vegada ho fa en una fantàstica edició col·leccionista en català que els fans de la sèrie no podran deixar escapar. Aquesta revolucionària saga que va marcar un abans i un després en el seu gènere barreja ciència-ficció amb una disseccionada anàlisi de l’ànima humana que no deixa indiferent els lectors…

Chainsaw Man vol. 6, de Tatsuki Fujimoto

Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs. - B/N

ISBN: 978-84-679-5749-5
9 €


JA ÉS AQUÍ EL SISÈ VOLUM DE LA HISTÒRIA DEL DIMONI MOTOSERRA!

—Fugim lluny d’aquí... —Sorprès per les inesperades paraules de la Reze, el cor innocent d’en Denji fa un bot...

Tanmateix, allò que en principi sembla un moment ple de tendresa es capgira en un tancar i obrir d’ulls i esdevé una tempesta d’explosions!

S’acosta una cruenta i esclatant batalla en què intervindran l’amor i la luxúria, els dimonis i els humans... Què descobriran en Denji i la Reze?

 

Guardians de la Nit (Kimetsu no yaiba) vol. 5, de Koyoharu Gotouge

Acció / Sobrenatural

Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 188 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5851-5

9 €


ARRIBA EL CINQUÈ VOLUM, EN QUÈ PODRÀS SEGUIR LA HISTÒRIA DELS NOUS CAÇADIMONIS!

Un cop arribats al mont Natagumo, en Tanjirô i companyia es veuen obligats a lliurar una cruenta batalla contra una família de dimonis aranya. Mentre en Zenitsu lluita contra els efectes d’un verí que l’està convertint en un ésser aràcnid, l’Inosuke i en Tanjirô s’han d’enfrontar al pare de la família, qui no els ho pensa posar gens fàcil... Seran capaços de trobar una sortida a aquesta situació desesperada...?

Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 5, de Gege Akutami

Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 200 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5759-4
9 €

SEGUEIX LA HISTÒRIA DE L’ITADORI I EL SEU GRUP EN LA LLUITA CONTRA LES MALEDICCIONS!

Les jornades d’intercanvi amb l’institut germà de Kyoto han començat. El primer dia es fa la competició grupal, que guanyarà l’equip que aconsegueixi purificar abans la maledicció de rang dos que s’ha alliberat a l’àrea designada, però el bel·licós Tôdô ataca directament l’equip de Tòquio, de manera que l’Itadori es veu obligat a plantar-li cara. Malgrat tot el que no sap és que els altres membres de l’equip de Kyoto pretenen unir-se a la batalla amb l’objectiu de matar-lo. L’Itadori es troba en un bon destret!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada