13 de març 2023

Novetat de març de Beascoa (PRH): Lily Mitjalluna 2

Per aquest març, des de Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, ens arriba el segon volum de Lily Mitjalluna titulat El gremi de les bruixes, de Xavier Bonet.

A la venda el 23 de març!Lily Mitjalluna 2: El gremi de les bruixes, de Xavier Bonet
Traducció de: M. Àngels Guiu Vidal
A partir de 7 anys
Cartoné - 72 pàgines - 20,5 x 28,5 cm - Color
ISBN: 9788448862862
16,95 €


El
segon còmic de la Lily Mitjalluna i les seves amigues, obra de Xavi Bonet. Una aventura èpica, plena de màgia, misteri i encanteris sota la lluna de Samhain!

La Lily Mitjalluna i les seves amigues són bruixes. Estudien en secret a la Reial Biblioteca de Màgia per convertir-se en les bruixes que protegiran els humans del mal. Enguany, amb la celebració de Samhain, podran conèixer mags i bruixes d'arreu del món. Faran amics, aprendran encanteris nous i descobriran criatures màgiques espectaculars, però no tot serà diversió! Una bruixa misteriosa vol aconseguir la pedra Lluna de la Lily, i no ho poden permetre!

«Bruixes, bruixots, encantadors, fetilleres, per la màgia que se us ha concedit, compliu ara aquesta promesa: mai no reveleu els coneixements de la Biblioteca a aquells que no poden fer màgia i guardeu el secret dels vostres poders per sempre».

PER QUÈ ÉS BO LLEGIR CÒMICS?

*Afavoreixen la iniciació a la lectura d'una manera àgil, divertida, atractiva i visual gràcies a les frases curtes i l'ajuda de les imatges.

*Contribueixen a millorar la confiança d'aquells primers lectors que no s'enganxen a la lectura.

*Ajuda a consolidar l'hàbit de lectura.

*Fomentar i enriqueix la imaginació i la creativitat.

*Facilita la comprensió lectora i ajuda a millorar el vocabulari gràcies a què les vinyetes permeten associar ràpidament les paraules amb el seu significat.Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada