24 de febrer 2023

Novetat de març d'Espiral: Història de la humanitat en vinyetes vol. 5: Les invasions germàniques

Com a novetat en català per aquest març d'Espiral Ediciones, segell editorial de Dolmen Editorial, ens arriba el cinquè volum d'Història de la humanitat en vinyetes, amb en Norberto Fernández com a guionista i dibuixant, substituint en Quim Bou, que ho va anunciar el passat desembre. Aquest cinquè està dedicat a les invasions germàniques.

 
A la venda el 6 de març!Història de la humanitat en vinyetes vol. 5: Les invasions germàniques, de Norberto Fernández (guió i dibuix), Jose Arnau (color) i Emma Pumarola (tinta)
 
Cartoné - 64 pàgines - 21 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-19380-95-1
14,90 €

Les invasions germàniques, un període determinant per entendre Europa tal com avui la coneixem.

La història d’Europa va canviar el seu rumb a causa de les invasions que acabaren amb l’Imperi Romà d’Occident, a finals del segle V. Aquestes invasions varen estar protagonitzades en bona part pels pobles germànics i suposaren l’aparició d’un conjunt de regnes, com ara el franc, que amb el temps es convertirien en la base d’algunes de les principals nacions d’Europa. Però en aquests anys, fins al 1000 dc., també es varen produir uns altres fets transcendentals, com ara l’auge de l’Imperi Bizantí o l’expansió islàmica. Els musulmans, originaris d’Aràbia, conqueriren el nord d’Àfrica i arribaren a la Península Ibèrica iniciant així la història d’Al-Àndalus.

Fets determinants, tots ells, per entendre el món i les nostres cultures tal com avui les coneixem.Font
: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada