06 de febrer 2023

Novetat de febrer d'Andana: No deixis que el colom condueixi l'autobus i Doble jo

Aquest febrer, Andana Editorial, publica primerament No deixis que el colom condueixi l'autobús de Mo Willems, el quart d'aquesta sèrie protagonitzada per aquest colom, i dies més tard i dins del segell Andana Gràfica, ens porta Doble jo de Navie i Audrey Lainé.


A la venda el 15 de febrer!


Cartoné - 40 pàgines - 22,5 x 22,5 cm
ISBN:978-84-19605-02-3
18,95 €


El conductor de l'autobús necessita sortir un moment i li demana un favor al lector: «No deixis que el colom condueixi l'autobús». Creus que ho aconseguiràs? La missió és molt complexa, perquè aquest colom és molt insistent i sap com et pot convèncer.

Et donarà moltes raons per les quals li hauries de donar permís per conduir l'autobús, però, recorda: t'has compromès amb el conductor.

Decideix el destí del colom en aquest hilarant àlbum il·lustrat amb què Mo Willems es va fer famós i va guanyar un premi Caldecott. I també va ser inclòs al Saló de la Fama del llibre il·lustrat.

No deixis que el colom condueixi l'autobús és el primer lliurament d'aquesta famosíssima sèrie que ha captivat petits i grans.

PER QUÈ LLEGIR AQUEST LLIBRE?

· Perquè als més menuts els encantarà dir no! una vegada i una altra.

· Perquè no podràs parar de riure quan el colom intenti convèncer-te perquè el deixis conduir.

· Perquè us agradarà compartir amb els petits lectors la idea que els límits són necessaris.

 
A la venda el 23 de febrer!


 
Doble jo, de Naive i Audrey Lainé
Andana Gràfica
Cartoné - 146 pàgines - 17x 23,6 cm
ISBN:978-84-19605-02-3
18,95 €

Com es pot bastir una identitat sobre 127 kg de mentides? Fent creure que t'estimes com ets, encara que tinguis un cos "no normatiu". Cridant ben fort que ets feliç, que tot va bé en el millor dels mons possibles i que no tens cap esquerda.

És realment pràctic tenir una doble perquè, un dia, pots decidir gira-te contra ella i carregar-li-ho tot a l'esquena. Però com pots matar-la sense matar-te tu també?
 


Font: SD

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada