23 de gener 2023

Primer Saló de la Tecnologia i Manga de Roses

Roses acollirà entre el 27 i el 29 de gener el Saló de Tecnologia i Manga, amb un ampli programa d’activitats relacionades amb la cultura tecnològica i el món del Manga i del Anime. LAN Party non stop, realitat virtual, simuladors de conducció, videojocs de tots els temps, xerrades informatives, tallers, karaoke, tornejos i actuacions, ompliran la Pista Annexa Municipal de tecnologia i entreteniment.



L’esdeveniment, organitzat per l'Associació Roses Tecnològic i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses, iniciarà la seva activitat el dia 27 a les 10 h amb la Zona LAN Party, un espai que romandrà obert fins a les 20 h del dia 29 de manera ininterrompuda, on els assistents podran participar en diferents tornejos amb els seus equips informàtics. Cal portar una pantalla per persona (consola o PC) i una regleta d’endolls, i l’organització facilita taula, cadira i connexió LAN i elèctrica.

Els dies 28 i 29, el Saló obrirà les seves portes al públic en general, on joves i famílies podran participar d’un munt d’espais i activitats. Zona VR serà l’espai on el públic podrà gaudir de jocs d'última generació i viure les sensacions que ofereix la realitat virtual; Zona Simuladors, estarà dedicada a la conducció de simuladors de cotxes; Zona Arcade, permetrà practicar amb els jocs retro més populars; Zona Retrogaming, reviure els videojocs de les primeres videoconsoles; i a Zona Merchandising s’hi trobaran objectes i productes interessants relacionats amb els videojocs i el Manga. A més, hi haurà tallers gratuïts de dibuix manga o pintura de miniatures.

L’organització ha programat també diverses activitats paral·leles que ompliran les jornades d’entreteniment i animació: dues xerrades dedicades al bon ús dels videojocs i noves tecnologies i a la igualtat de gènere en l’àmbit dels videojocs, un torneig de Star Wars Legion, un concert de Monkey D. Laura que cantarà els millors temes d'anime en català, l’actuació de ballet d’Anime dut a terme per Noemí Acedo, karaoke en català i en japonès de les millors sèries d'Anime, un torneig de Magic i un concurs de Cosplay.

Verònica Medina, regidora de Joventut de l’Ajuntament, assenyala quin ha estat l’origen i objectiu d’aquesta nova iniciativa a Roses: "des de l'àrea de Joventut continuem escoltant les inquietuds del nostre jovent. Donar-hi resposta forma part de les nostres prioritats i tirar endavant aquest Saló era una d'elles. Seran dies plens d'activitats variades i divertides però també volem aprofitar l'esdeveniment per compartir xerrades referents al bon ús dels videojocs i de les noves tecnologies. Esperem que tothom s'ho passi bé....aquest és l'objectiu!"

Per participar a la LAN Party i als diferents tornejos, cal inscriure’s prèviament a través de www.rosestecnologic.com, espai web que oferirà també els horaris de les diferents activitats i esdeveniments. 

 

Font
: Roses
 
Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada